Chat with us, powered by LiveChat Merrychef Eikon e2s Trend Röd
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Merrychef

Merrychef Eikon e2s Trend Röd

Merrychef eikon e2s Classic Eikon e2s är en liten höghastighetsugn med hög prestanda, idealisk för kaféer, bistros, kiosker, snackbarer eller övriga butiker där det är ont om plats.

Artikelnr 142-E2SFXMV5ABU1RDEU
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Merrychef eikon e2s Classic

Eikon e2s är en liten höghastighetsugn med hög prestanda, idealisk för kaféer, bistros, kiosker, snackbarer eller övriga butiker där det är ont om plats. eikon e2s är det idealiska sättet att tillaga, värma, och rosta många rätter som t.ex. panini, varma mackor, pizza och wraps.

Hur fungerar det?
Hetluftsfläkten drar in luft framifrån. Denna luft värms och återvänder till ugnsutrymmet via katalysatorn och den direktverkande plattan för att ge ett jämnt värmemönster i ugnen. Detta värmemönster ger en jämn tillagning och en krispig yta, varje gång. Ugnen innehåller även en stekplatta som ger produkten en krispig yta på undersidan.

Funktioner Accelerated Cooking Technology® kombinerar tre värmeteknologier: Tuned Impingement Mikrovågor Hetluft.

Ventilationsfri tillagningskapacitet tack vare inbyggda katalysatorer. Snabb tillagning, upp till 10 gånger snabbare än en vanlig ugn 30,5 cm ugnsutrymme med 35,6 cm bred botten. Värmeresistent aggregathus Elektrosvetsat ugnutrymme med stora runda hörn, lätt att rengöra. Inställbar hetluftsfläkt, 10–100% i steg om 1% Tyst i drift easyTOUCH®, pekskärm med ikoner.

Lättillgängligt frontmonterat luftfilter USB-minne för överföring av upp till 1024 tillagningsprogram. Integrerade diagnoser. Rostfri konstruktion. Program 1024 Display easyTouch®

Färg: Röd
Maximal belastning: 4160 W Effekt (Mikro) 1000 W Effekt (Varmluft) 2200 W
Spänning: 230 V / 50 Hz / 1 Fas / 16 A
Mått: 595 x 356 x 620 mm
Vikt: 61 kg

Här hittar du utrustning, tillbehör och reservdelar för din Merrychef!