Chat with us, powered by LiveChat Glassmaskin | Mjukglass & sorbet | Köp din glassmaskin hos oss - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Glassmaskiner

Bjud på läcker mjukglass, gelato eller varför inte sorbet? Vi har professionella, högkvalitativa glassmaskiner från välkända varumärken för din glassbar, café och restaurang. Här hittar du allt från en mjukglassmaskin, hårdglassmaskin, multifunktionsmaskin till en pastörisator samt tillbehör. Utforska vårt sortiment och upptäck hur enkelt det är att skapa smarrig egenproducerad glass med våra glassmaskiner! Oavsett om du letar efter en kompakt glassmaskin för mindre utrymmen eller en avancerad maskin för stora volymer med massor av funktioner, har vi något som passar just dina behov.

Är det något annat du söker som du inte hittar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Filtrera
Tillverkare (0/9 valda)
Produkt-typ (0/5 valda)
Nyheter
Sortera
Visar 10 produkter

Visa fler

Vilken glassmaskin ska jag välja?

Mjukglassmaskin

En mjukglassmaskin är utformad för att göra krämig, len och mjuk glass. Denna typ av maskin används vanligtvis för att göra den typ av glass som du ser i glasskiosker och snabbmatsrestauranger. Mjukglassmaskiner använder en särskild typ av glassmix som ger glassen dess karaktäristiska mjuka konsistens.

Hårdglassmaskin

En hårdglassmaskin är utformad för att göra den typ av glass som har en fast, skopbar konsistens. Det kan vara olika sorters glass men några exempel är gelato, sorbet eller fryst yoghurt.

Multifunktionsmaskin

Dessa maskiner kombinerar flera funktioner i en enda enhet, vilket sparar både tid och utrymme. Oavsett om det handlar om pastörisering, blandning, frysning eller tillverkning av hårdglass såsom gelato eller sorbet. Enkelt sagt kan man säga att maskinen kombinerar en hårdglassmaskin och en pastörisator i en enhet, supersmidigt!

Pastörisator

En pastörisator är en viktig del av glasstillverkningsprocessen. Dess huvudsakliga funktion är att värma glassbasen till en hög temperatur för att eliminera eventuella skadliga bakterier och mikroorganismer samt för att förhindra att glassen kristalliseras. Detta gör att det är säkert att konsumera glassen samt att konsistensen blir slätare och mer krämig.

Användning
Våra glassmaskiner är utformade för att vara enkla att använda, även för nybörjare. Med användarvänliga kontroller och tydliga instruktioner kan du snabbt skapa läcker glass utan krångel. Vi har även guider där du kan läsa dig till hur du använder våra maskiner, där du också får lite tips och trix!

Glassmaskinerna är enkla att rengöra, vilket gör dem till ett praktiskt val. De flesta av våra modeller har löstagbara delar som kan diskas i diskmaskin, vilket sparar tid och energi.

Med en effektiv glassmaskin kan du ha färdig glass på bara några minuter. Aldrig mer långa väntetider - njut av färsk glass precis när du och dina kunder vill ha det!