Chat with us, powered by LiveChat Heinzelmann CHEF-X
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Heinzelmann

Heinzelmann CHEF-X

CHEF-X är den senaste innovationen från tyska Heinzelmann. Designad med kockar, för kockar. En kraftfull värmemixer med många möjligheter som är redo att användas i professionella kök hela dagen, varje dag.

Artikelnr 136-HMCX02S
 
Exkl. moms:
19 200 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Heinzelmann CHEF-X Värmemixer

CHEF-X är den senaste innovationen från Heinzelmann. Med en stark inriktning på professionella köksredskap för den krävande kocken och hela gastronomisektorn, representerar CHEF-X kulmen på tysk ingenjörskonst och design. Denna kraftfulla värmemixer är utrustad med en högpresterande motor på 1,4 kW och erbjuder 10 hastighetsinställningar, en omfattande temperaturkontroll från 37°C till 130°C, och en turbofunktion som når upp till 10 500 varv min. CHEF-X skiljer sig från mängden med sin unika reverseringsfunktion, Multipuls-teknik för varierande blandningsresultat, och en pausfunktion som sparar aktuella inställningar. Dess titanklädda fyrbladiga kniv garanterar exceptionell korrosionsbeständighet och effektivitet, medan 2-liters kannan i rostfritt stål är både robust och lätt att rengöra.

Designad med kockar, för kockar

Heinzelmann CHEF-X är en multifunktionell professionell värmemixer som utvecklats tillsammans med kockar och Heinzelmann’s tyska ingenjörsteam för att uppfylla kraven även i de mest hektiska professionella kök.

Hastighet/Kniv

En kraftfull motor driver den 4-vinklade specialhärdade kniven upp till en maximal hastighet på 10 500 RPM för att leverera de bästa resultaten. Den titanbelagda kniven ger dig den bästa eggen med högre styrka och motståndskraft mot korrosion över hela knivens längd.

Manuell kontroll

De lättanvända manuella reglagen ger ett stort urval av kombinationer mellan temperatur och hastighet, vilket gör arbetet i ditt kök mer effektivt, enklare att arbeta i och ökar produktiviteten.

Transparent lock och belysning

Den medföljande LED-lampan i kombination med det tansparenta locket ger dig en snabb överblick och hjälper dig att hålla koll på vad som händer i kannan under drift.

Paus

Den praktiska pausfunktionen gör att du kan avbryta driften för att smaka och testa texturen utan att behöva återställa inställningarna.

Multi-Puls

Multi-pulsfunktionen erbjuder effektjustering i olika hastighetsintervaller, vilket möjliggör olika blandningsresultat. Detta ger en kreativ funktion till kockar för deras nya rätter.

Design

I Tyskland säger man: “Mat avnjuts också med ögonen” och detta är vad som uppmuntrade Heinzelmann att skapa en elegant design för CHEF-X.

Maskinen levereras med följande tillbehör: Spatel, korg, visp, lock, transparent lock + LED-lampa. 

Teknisk information

Värmeområde: 37°C - 130°C
Hastighet: 10st + turbo, max 10.500 rpm
Total effekt: 2,45kW
Värmeeffekt: 1050W
Motoreffekt: 1400W 
Anslutning: 230V 1-fas
Mått (BxDxH): 265 x 423 x 330 mm
Vikt: 13.4 kg

Heinzelmann är ett välkänt varumärke med tyskt arv specialiserat på tillverkning och framsteg av professionella maskiner för kockar i kommersiella kök.