Chat with us, powered by LiveChat Hårdglassmaskin | Glassmaskiner från välkända varumärken - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Hårdglassmaskiner

En hårdglassmaskin används för att tillverka hårdglass, även kallad "traditionell" glass, såsom gelato, sorbet och fryst yoghurt. Till skillnad från mjukglass som serveras mjuk och len, har hårdglass en fast och skopbar konsistens.

Vi har professionella hårdglassmaskiner från välkända varumärken som är experter på glass!

Filtrera
Tillverkare (0/4 valda)
Kapacitet (0/7 valda)
Placering (0/2 valda)
Kyla (0/1 vald)
Strömanslutning (0/2 valda)
Matning (0/2 valda)
Sortera
Visar 10 produkter

Visa fler

Hur använder man en hårdglassmaskin?

Funktion

En hårdglassmaskin används för att tillverka hårdglass, även kallad "traditionell" glass, såsom gelato, sorbet och fryst yoghurt. Det finns automatiska maskiner som har flera program där maskinen sköter sig själv enligt det programmet du ställer in och matar ut glassen till behållaren utan att du behöver göra något. Sen har vi manuella maskiner där lite mer manuellt arbete krävs men båda maskinerna gör såklart lika god glass!

Tillverkning

För att tillverka hårdglass, förbereder man först glassblandningen genom att blanda mjölk, grädde, socker, ägg och andra smaksättare enligt recept. Denna blandning hälls sedan i hårdglassmaskinen och blandas och fryses samtidigt. Efter att glassen har fryst tillräckligt länge, är den klar att serveras eller förvaras i en frysförvaring för att stelna ytterligare.