Chat with us, powered by LiveChat Professionella tvättmaskiner för alla verksamhete - Köp på widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Tvättmaskiner

Är du ute efter en professionell tvättmaskin för din verksamhet har vi ett stort antal industritvättmaskiner. Vi har tvättmaskiner för t ex tvätt av skyddskläder för räddningstjänsten, hygientvätt inom vården, tvättmaskiner till hotell, restauranger, campingar, städbolaget och hästgårdar. Här finner du professionella tvättmaskiner som passar för den svenska marknaden.

Filtrera
Tillverkare (0/3 valda)
Kapacitet (0/3 valda)
Tömning (0/2 valda)
Strömanslutning (0/2 valda)
Dosering (0/1 vald)
Mopp-program (0/2 valda)
Wifi (0/2 valda)
Sortera
Visar 9 produkter

Visa fler

Hitta rätt tvättmaskin för fastigheten, hotellet eller städföretaget

Välj professionell tvättmaskin till tvättstugan i hyreshuset 
Det är många som ska vara nöjda med tvättmaskinerna i tvättstugan i hyreshuset eller BRF:en. Därför är det bra att prioritera robusta professionella tvättmaskiner, för att få en betydligt längre hållbarhet och effektivitet. Våra tvättmaskiner har finesser som störtavlopp och trefas-koppling vilket ger en betydligt snabbare tvättprocess. Många av våra tvättmaskiner ger så lite vibrationer ifrån sig att de utan problem kan ställas i vindstvättstugan i flerfamiljshuset. Dessutom har de flertalet av maskinerna låg restfuktighet vilket innebär att textilierna vattnas ur effektivt och den efterföljande torktiden blir kortare. Vi har en stor bredd av tvättmaskiner till tvättstugan i hyreshuset. Vi hjälper till och rekommenderar vilka tvättmaskiner som passar för just er tvättstuga.

Varför är tvättstugan i hyreshuset att föredra?
Tvättstugan i hyreshuset är bra för både miljön och ekonomin. Det är stor skillnad på att tvätta i en gemensam tvättstuga i hyreshuset jämfört med att tvätta i varje enskild lägenhet. Att dela på tvättstugeutrustningen blir en vinst för miljön men också för användarna. Det är effektivt med professionella maskiner och tvättandet går betydligt snabbare.

Tvättutrustning för räddningstjänsten**
PODAB var först med att tillverka torkskåp med unika galgar för att rationalisera torkprocessen för räddningstjänster. Larmställen torkas skonsamt från insidan och från utsidan. Det är tidseffektivt och minimerar slitage på plaggen.
**Vänligen kontakta oss för mer information om denna typ av maskin.

Professionella tvättmaskiner för industrin
Att våra industritvättmaskiner är energisnåla och effektiva är en självklarhet. Alla professionella tvättmaskiner som är anpassade för industrin är dessutom lätta att använda och utvecklad med användaren i fokus. Med vår specialistkompetens och engagerade service hjälper vi dig att välja rätt industritvättmaskin för er verksamhet. Vi ser till att ni får ett bekymmersfritt ägande.

Industritvättmaskiner med hög kapacitet
Vi har ett brett sortiment av professionella tvättmaskiner för industrin som kommer i många olika storlekar. De större tvättmaskinerna kommer med allt från 18 kg kapacitet upp till 120 kg kapacitet. De större maskinerna finns på förfrågan, vänligen kontakta oss för mer information.