Chat with us, powered by LiveChat Mychef QUICK 1T
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef QUICK 1T

Upptäck den nya höghastighetsugnen QUICK från prisbelönade Mychef. En snabbugn specialdesignad för att genomföra enkel och snabb tillagning på minuter, till och med sekunder, så att dina kunder inte behöver vänta så länge. QUICK är snabbugnen för butiker som ställer krav på sin utrustning i form och funktion.

Artikelnr 247-QT11FN0D-head
 
Exkl. moms:
53 760 kr
40 320 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef QUICK 1 T - Snabbugn med den senaste tekniken från prisbelönade Mychef 

Mychef QUICK professionella snabbugnar uppnår alltid perfekta och högkvalitativa resultat i varje matlagning, tack vare den nya tekniken och deras robusta, kompakta och lättanvända design.

Högghastighetsugnen från Mychef kombinerar två snabba matlagningstekniker i form av värmeteknikerna Konvektion (temperaturinställningar från 100ºC till 275ºC i steg om 1ºC) och 3D luftdistributionssystem. Båda teknikerna gör att ugnen tillagar rätten på några få minuter. Standardiserade resultat och kvalitet i varje matlagning, som alltid med spanska Mychef. QUICK 1 modellens kontrollpanel navigeras med knappar, för dig som föredrar knappar framför pekskärm.

Mychef QUICK 1T har ett intelligent gränssnitt där omedelbara resultat kan erhållas med bara en knapptryckning. Pekskärmen har en mängd olika alternativ för att passa dina behov. 

● Prisbelönt design
● Snabb tillagning med fantastiskt resultat
● Exteriör sval vid beröring

Inget behov av utsugssystem med integrerat kolfilter som också är enkel att rengöra. Ugnen har en helt löstagbar insida för att tvätta varje del på djupet, förhindra kontaminering, tekniska problem och uppnå bra utrustningsunderhåll.

Mått invändigt: 300 x 300 mm
Mått utvändigt (BxDxH): 410 x 397 x 598 mm
Vikt: 60 kg
Effekt: 3,6 kW
Elanslutning: 230 V/L+N/50-60

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 43 792 kr

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.