Chat with us, powered by LiveChat Merrychef conneX®12 Rostfritt stål
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Merrychef

Merrychef conneX®12 Rostfritt stål

Merrychef conneX® 12 är det allra senaste inom höghastighetsugnar och ger jämn och hög matkvalitet, upp till 80% snabbare än konventionella tillagningsmetoder.

Artikelnr 142-X12FXMV5ABL1CLEU
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Merrychef conneX®12 Rostfritt stål

Merrychef conneX® 12 är det allra senaste inom höghastighetsugnar och ger jämn och hög matkvalitet, upp till 80% snabbare än konventionella tillagningsmetoder.

Den kompakta och eleganta designen, med svala sidor, gör att den passar överallt. Ugnsutrymmet på 12" x 12" ryms i en 14" bred ugn, vilket gör att den passar på en standardbänkskiva på 600 mm. Den är enkel att installera, med ventless-teknik behövs ingen ventilationskåpa, och en standarddriven enhet fungerar med en 13/16 Amp-kontakt.

Den nya högupplösta 7-tumsskärmen sitter i en robust glasram och visar upp den nya programvaran easyTouch® 2.0. conneX-serien har den mest intuitiva kontrollpanelen, den fungerar precis som en mobiltelefon, och tillsammans med över 100 förprogrammerade recept kan operatörerna mycket snabbt leverera konsekventa, läckra resultat med varje beställning.

conneX®-serien har WiFi- och Ethernet-anslutning som standard och erbjuder den branschledande Welbilt KitchenConnect®-plattformen som gör att ugnarna kan övervakas och menyerna uppdateras på distans.

Liksom alla Merrychefs höghastighetsugnar är den nya Merrychef conneX® 12 enkel att installera, ventilationsfri, tystgående, har sval exteriör, snabba förvärmnings- och nedkylningstider, låg energiförbrukning i viloläge, vilket ger oslagbar valuta för pengarna.

Teknisk information

Antal recept: 1024
Spänning: 230/50/1 16A
Effekt: 3.7kW
Mikrovåg: 1000W 
Varmluftvärme: 2200W
Mått (BxDxH): 356 x 596 x 619 mm
Vikt: 55 kg

Här hittar du utrustning, tillbehör och reservdelar för din Merrychef!