Chat with us, powered by LiveChat Gasolgrillar : WIDAB
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Gasolgrillar

Härhittar du brett urval av moderna gasolgrillar för att maximera din grillsäsong! Gasolgrillen är det optimala valet för dem som prioriterar bekvämlighet, snabbhet och enkelhet vid utomhusmatlagning. Med bara ett enkelt knapptryck kan du tända grillen och börja skapa läckra grillrätter året runt. Utforska vårt omfattande sortiment av högkvalitativa gasolgrillar; vi har både fristående och inbyggda modeller i olika storlekar, utföranden och prisklasser, vilket gör det enkelt för dig att hitta den grill som passar dina specifika önskemål. Kanske är du intresserad av ett komplett utekök med tillhörande grill? Kolla in våra färdiga utekökspaket eller skapa ditt eget utekök genom att kombinera våra fristående moduler.

Filtrera
Tillverkare (0/2 valda)
Kategori (0/2 valda)
Sortera
Visar 4 produkter

Visa fler

Vi hjälper dig välja rätt gasolgrill

Njut av bekymmersfri grillning med en gasolgrill. Förberedelserna är minimala - skruva på gasen, tänd grillen och börja grilla.

Det finns en uppfattning att gasolgrillar ger en sämre känsla och smak än kolgrillar, men vi håller inte med. På en gasolgrill uppnår du både känsla och smak lika väl som med en kolgrill. Utvecklingen av gasolgrillar går snabbt framåt och varje år introduceras nya modeller som är större, bättre och mer utrustade än tidigare. När du väljer en gasolgrill är det viktigt att storleken passar dina behov och att du investerar i en modell av hög kvalitet. Vi samarbetar endast med välrenommerade varumärken som erbjuder pålitliga produkter och tillförlitliga garantier.

Vilken storlek behöver du?
Bestäm hur stor grillyta du behöver baserat på hur många personer du vanligtvis grillar för. Typiska riktlinjer är:
2-4 personer: Gasolgrill med 2 brännare
4-6 personer: Gasolgrill med 3 brännare
6-8 personer: Gasolgrill med 4 brännare
8 eller fler: Gasolgrill med 4 brännare eller fler

Vilken utrustning vill du ha?
Fundera på vilka extrafunktioner du vill ha, som avlastningsbord, kokplatta, vertikal bakre brännare för rotisseri-grillning, fönster i locket eller TurboZone.

Vilken prisklass passar dig?
Skillnaden mellan billigare och dyrare gasolgrillar ligger oftast i utrustningsnivån och kvaliteten på materialen.
En dyrare gasolgrill har vanligtvis fler rostfria detaljer och högre kvalitet på materialen.

Hur kommer du att använda din gasolgrill?
Om gasolgrillen kommer att vara din primära grill bör du överväga en större och mer avancerad modell.

Var köper du gasol?
Gasoltuber finns att köpa på bensinstationer, bygghandlar och varuhus. Se till att köpa gasoltuber av stål för säkerhets skull.

Är gasolgrillen säker att använda?
Ja, om du använder den med sunt förnuft. Håll en säkerhetsavstånd på ca 60 cm från husväggar, håll grillen ren för att undvika fettbränder, och ha alltid en brandhandske och pulversläckare till hands.