Chat with us, powered by LiveChat Professionella torktumlare | För industri & fastigheter | Köp på widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Torktumlare

Här finner du professionella torktumlare som kombinerar avancerade funktioner, modern teknik och kraftfull prestanda för b.la fastigheten, städsektorn, räddningstjänsten, vår och omsorg och hotell-verksamheter. Vi ha torktumlare för både lilla och stora verksamheten!

Filtrera
Tillverkare (0/3 valda)
Torksystem (0/3 valda)
Strömanslutning (0/2 valda)
Kapacitet (0/3 valda)
Wifi (0/2 valda)
Sortera
Visar 9 produkter

Visa fler

Hitta rätt torktumlare för bostadsrättsföreningen, hyreshus, hotellet eller städbolaget

Professionella torktumlare för bostadsrättsföreningar och hyreshus 
Letar du efter en professionell torktumlare till tvättstugan i hyreshuset? Eller torktumlare till tvättstugan i din bostadsrättsförening? Det du i första hand behöver fundera på är vad ni prioriterar: energibesparing eller tidsåtgång. Värmepumpstorktumlare tar längre tid på sig att torka tvätten men spar in på elen. Vill ni istället att torktiden ska vara så kort som möjligt ska ni kika på en evakuerande torktumlare.

Energisnål och effektiv torktumlare med värmepump
Vi rekommenderar torktumlare med värmepump när miljön är i fokus. Det är den absolut bästa lösningen om man vill att torktumlaren i tvättstugan ska vara så miljövänlig som möjligt. Energibesparingen blir betydlig eftersom en torktumlare med värmepump drar ca 50 procent mindre energi i jämförelse med en traditionell torktumlare. 

Hållbara torktumlare i tvättstugan
Samtliga torktumlare till tvättstugan är konstruerade för att hålla länge och ge en säker drift. Dessutom är de användarvänliga produkter.

Tvättutrustning för räddningstjänsten**
PODAB var först med att tillverka torkskåp med unika galgar för att rationalisera torkprocessen för räddningstjänster. Larmställen torkas skonsamt från insidan och från utsidan. Det är tidseffektivt och minimerar slitage på plaggen.
**Vänligen kontakta oss för mer information om denna typ av maskin.

Större maskiner för större behov
Vid behov av stora maskiner har vi olika varianter att erbjuda. Allt från normalcentrifugerande till högcentrifugerande tvättmaskiner. Ta en titt på våra tvättmaskiner som är stora nog att tvätta grovtvätt, entrémattor, hästtäcken, duntäcken, filtar, lakan, påslakan, dukar, linnedukar, arbetskläder m.m. Torktumlarna kommer med tre olika uppvärmningsalternativ; el, ånga eller gas.