Chat with us, powered by LiveChat Storkök & restaurangutrustning med snabb leverans - Widab AB
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg


VÅR HISTORIA - ENGAGEMANG, KOMPETENS OCH INNOVATION


Vi har en bred och stark kompetens som har skapats genom olika projekt, installationer och leveranser. Vi är stolta över vår historia och använder dem när vi bygger och påverkar framtidens kök, barer, diskrum och inredningar med innovativa samt smarta lösningar. Vårt engagemang gör att du kan känna dig trygg.

Nyhet! Hösten 2023 förvärvade vi Hultmans Kyla AB. Ett servicebolag inom kyla som verkat sedan 1965. Vi är peppade och superglada att vi fr.om. Januari 2024 utökat vårt team med både kollegor och sylvass kompetens.

" Vi projekterar, ritar och installerar framtidens restaurangkök, barer och hotell! "

Vart finns vi?
Våra projekt och partners finns över hela Sverige, från Boden till Malmö för att vara mer exakt. Vårt huvudkontor, lager och verkstad hittar ni i trädstaden Hjo och delar av sälj och projektorganisationen finner ni i Stockholm.

Projektering
Vi hjälper er med allt från flöden och analyser till ritningar i plan, elevation eller 3D. Vilken storlek på golvbrunn ska diskmaskinen ha, vad är ett bra mått på köksblandare monterad på vägg, hur många liter/sekund måste ventilationen ha för att klara mitt nya kök? Vi hjälper er att reda ut alla frågor och tar fram kompletta handlingar som behövs.

Installation och service 
Vi är väldigt stolta över vårt egna service och installationsteam som med rätt utbildning och erfarenhet dagligen löser problem och installerar utrustning rätt för att uppnå bästa ekonomi och livslängd. Vårt nätverk av utvalda prioriterade partners över hela Sverige borgar för kvalitet. 

Slutsats
Söker du trygghet till rätt pris och ett företag med engagemang, då är Widab din kompletta leverantör av tjänster och produkter inom storkök, restaurang och den professionella tvättstugan. 

"En komplett leverantör av köksmaskiner, restaurangutrustning och reservdelar på nätet"

Välkommen till Widab.se!

WIDAB 

Häng med oss på instagram!

Vad säger våra kunder?