Chat with us, powered by LiveChat Spisar från kända varumärken - Köp på widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Spisar

Upptäck vårt sortiment av spisar från välkända varumärken här. Oavsett om du föredrar en traditionell eller toppmodern modell med smarta och avancerade funktioner, har vi ett brett utbud för att möta dina behov. Vårt sortiment inkluderar induktionsspisar, gasspisar och spisar med keramikhällar - de mest populära alternativen idag. Dessutom erbjuder vi även den klassiska varianten med gjutjärnsplattor för dem som föredrar den tidlösa stilen.

Filtrera
Tillverkare (0/2 valda)
Nischbredd (0/3 valda)
Typ av häll (0/3 valda)
Färg (0/3 valda)
Belysning (0/1 vald)
Rengöring (0/1 vald)
Teleskopskenor (0/1 vald)
Instickstermometer (0/2 valda)
Energiklass (0/1 vald)
Sortera
Visar 7 produkter

Visa fler

Vad du bör tänka på när du köper en spis?

När du står inför valet att köpa en spis, oavsett om det är en induktionsspis, glaskeramik, gjutjärn eller gasspis, finns det flera viktiga faktorer att överväga. Här är några aspekter att ta hänsyn till:

Storlek: Välj en spis som passar ditt köksutrymme och familjens storlek samtidigt som den ger tillräckligt med matlagningsutrymme.
Mångsidighet: Range cookers är kända för sina mångsidiga funktioner, så tänk över dina specifika matlagningsbehov och välj en spis som erbjuder de funktioner du behöver.
Stil och design: Din range cooker bör inte bara vara praktisk utan även vara en stilikon i ditt kök. Välj en design som passar din personliga smak och kökets estetik.
Låt vårt kunniga team guida dig till den perfekta spisen för ditt kök. Kontakta oss redan idag!

Fördelarna med en gasspis:
Gasspisar erbjuder uppenbara fördelar när det gäller hastighet och precision vid matlagning. Gas ger en omedelbar och jämn värmefördelning över ytan, vilket gör det enkelt att steka, koka eller simra dina rätter med perfektion. Dess snabba uppvärmning möjliggör omedelbar påbörjan av matlagningen. Utöver dess prestanda är gas också en kostnadseffektiv energikälla och ger dig möjlighet att justera värmen omedelbart. Med säkerhetsfunktioner och användarvänliga reglage är gasspisar ett utmärkt val för både proffs och amatörkockar, vilket ger säkerhet och kontroll i köket.

Keramikhäll eller induktionshäll, vilket är bäst?
Både induktionshällar och keramikhällar har sina fördelar, och valet beror på dina personliga preferenser och behov. Induktionshällar är kända för sin snabbhet och energieffektivitet, medan keramikhällar erbjuder en mer traditionell och jämn värmefördelning. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du förvänta dig en pålitlig och stilfull häll för ditt kök, vilket skapar en smidig matlagningsupplevelse.

En annan praktisk detalj är att ta reda på vilka säkringar du har hemma. Se till att du väljer en modell som passar till den anslutning du har.