Chat with us, powered by LiveChat Dolce Vita induktionspis 70cm (Svart/Brons)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Lofra

Dolce Vita induktionspis 70cm (Svart/Brons)

Italienskt mästerverk från Lofra! Här är Dolce Vita 70cm induktionsspis med analog timer, dubbla ugnar och med designdetaljer som är en fröjd både att se på och att arbeta med!

Artikelnr 411-6314
 
Exkl. moms:
37 596 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Dolce Vita induktionspis 70cm (Svart/Brons)

En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! Lofras storsäljare Dolce Vita från deras Premium Collection nu i unik storlek på 70 cm! Med 4 induktionszoner, två rymliga ugnar och vackra detaljer får du en stilren spis som lyfter hela ditt kök!

Spisen levereras med 2 teleskopskenor, 2 gallerhyllor och 1 långpanna för huvudugnen, samt 1 gallerhylla och 1 plåt för sidougnen.

För att underlätta vid matlagningen styrs induktionshällen inte via touch utan med riktiga vred. Den Italienska designen är kombinerad med tysk kvalité från den ledande aktören E.G.O. Finns även med matchande fläkt, kyl/frys, samt diskmaskin på förfrågan.

Dolce Vita är en hyllning till 50 års spistillverkning. ett mästerverk från norra Italien! Tradition, blandat med den bästa teknologin, ger dig en spis i världsklass.

Teknisk information

Antal kokzoner: 4 st (Ø 210, 170, 190, 170 mm)
Ugnsvolym: 70 L + 40 L
Maxvärme: 260°C
Anslutning: 220-240V
Mått (BxDxH): 700 x 600 x 900 mm

Lofra grundades 1956 av bröderna Lovato som under efterkrigstiden återanvände krigsmaterial för att producera gasspisar i rostfritt stål för hushållsbruk. På 80-talet tog produktionen fart ordentligt då Lovato brödernas söner tog över företaget. Sönerna satsade engagerat på produktutveckling och blev en av de ledande spistillverkarna i Italien. Då som nu sker tillverkningen strax utanför Venedig i den lilla byn Torreglia i norra Italien. Spisarna tillverkas för hand med väl utvalda materialval. Med en lång tradition, kärlek för matlagning och teknologi i framkant får du en spis i världsklass.

Från Lofra erbjuder vi idag allt från en lyxig spis till ett fulländat kökspaket med spis, stänkskydd, fläkt, diskmaskin och kylskåp. Lofras spisar präglas av italiensk design och finns tillgängliga i allt från 60 till 150 centimeters bredd i en mängd olika färg och detaljval. Välj mellan gas, induktion eller keramisk häll samt varierande antal ugnar. Lofra – en liten bit av Italien i ditt kök!