Chat with us, powered by LiveChat Dolce Vita Induktionsspis 60cm (Svart/Krom)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Lofra

Dolce Vita Induktionsspis 60cm (Svart/Krom)

Induktionsspis i snygg svart design med kromade detaljer från Lofra. 4 induktionzoner och ugn. Äkta Italienskt hantverk för ditt kök!

Artikelnr 411-3937
 
Exkl. moms:
26 396 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Lofra Dolce Vita spis 60cm svart/krom med induktion

Äntligen kommer Lofras storsäljare Dolce Vita med en mindre spis och modern induktionshäll. Med fyra induktionszoner, en ugn och vackra detaljer i krom får du en stilren spis som lyfter hela ditt kök! Lofra - en liten bit av Italien i ditt hem!

Ugnen är utrustad med boosterfunktion, analog timer, 2 teleskopskenor och 3 gallerhyllor.

Den nya Dolce Vita är en hyllning till 50 års spistillverkning. ett mästerverk från norra Italien! Tradition, blandat med den bästa teknologin, ger dig en spis i världsklass.

OBS! Spisen levereras utan sockel. Säljs separat. (Artnr: 411-5523)

Teknisk information

Antal kokzoner: 4 st (Ø 150, 150, 215, 215 mm)
Maxvärme: 270°C
Ugnsvolym: 60 L
Anslutning: 220-240V
Mått (BxDxH): 600 x 600 x 850-905 mm

Lofra grundades 1956 av bröderna Lovato som under efterkrigstiden återanvände krigsmaterial för att producera gasspisar i rostfritt stål för hushållsbruk. På 80-talet tog produktionen fart ordentligt då Lovato brödernas söner tog över företaget. Sönerna satsade engagerat på produktutveckling och blev en av de ledande spistillverkarna i Italien. Då som nu sker tillverkningen strax utanför Venedig i den lilla byn Torreglia i norra Italien. Spisarna tillverkas för hand med väl utvalda materialval. Med en lång tradition, kärlek för matlagning och teknologi i framkant får du en spis i världsklass.

Från Lofra erbjuder vi idag allt från en lyxig spis till ett fulländat kökspaket med spis, stänkskydd, fläkt, diskmaskin och kylskåp. Lofras spisar präglas av italiensk design och finns tillgängliga i allt från 60 till 150 centimeters bredd i en mängd olika färg och detaljval. Välj mellan gas, induktion eller keramisk häll samt varierande antal ugnar. Lofra – en liten bit av Italien i ditt kök!