Chat with us, powered by LiveChat Ascot induktionsspis 90cm Combi-steam (Svart/Mässing)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Steel

Ascot induktionsspis 90cm Combi-steam (Svart/Mässing)

Induktionsspis med ångugn, maximalt med lyx? Ascot är en 90cm bred spis från Italienska Steel som tillverkat spisar sedan 1922. Tidlös design med vackra detaljer!

Artikelnr 411-11372
 
Exkl. moms:
78 700 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Steel Ascot induktionsspis 90cm Combi-steam (Svart/Mässing)

Induktionsspis från italienska Steel, känd tillverkare av spisar i rostfritt stål sedan 1922. Med en spis från Steel får du tidlös design med vackra detaljer och många färger att välja mellan. Denna spis har en combi steam-ugn med ångfunktion, som med hjälp av ånga tillagar maten mer skonsamt och bevarar näringsämnena bättre än en multifunktions- eller varmluftsugn. Induktionshällen är av högsta kvalité från Europas ledande leverantör, tyska E.G.O. På den stora flexzonen kan du använda större grytor, kastrullstöd och grilltoppar - zonen anpassar värmen till vad som placeras på hällen och värmer endast upp den delen.

Spisen har många finesser för att göra matlagningen säkrare och smidigare. Ugnen har mjukstängande gångjärn och trippelglas som håller sig svalt, även vid ugnens högsta temperatur som går upp till 315 grader. Ugnens självrengörande funktion rengör med den mest naturliga och miljövänliga metoden: ånga. Spisen kommer utrustad med ett kit av tillbehör som underlättar matlagningen - starka galler i förstärkt massivt stål, olika sorters plåtar, teleskopskenor, rotisserie och köttermometer. Du får även 15 funktioner och 37 förinställda recept att välja mellan. Bara välj önskat recept och ugnen ställer in rätt funktion, temperatur och tid.

Ugnen har följande ugnsfunktion: Undervärme, övervärme, under- och övervärme, grill, grill + fläkt, varmluft, upptining, fläkt + under- och övervärme, snabbuppvärmning, pizzaläge, grill/roterande grillspett, ångning

Vad är så bra med induktionshäll?
Genom att välja en spis med induktionshäll får du kortare tillagningstid, högre säkerhet och lägre energiförbrukning. Med induktionshällens magnetiska fält värms endast kokkärlet och inte själva hällen, vilket minskar risken att bränna sig, samtidigt som det ger värme snabbare och ser till att ingen värme går till spillo! Induktionshällen är dessutom väldigt enkel att rengöra.

Varför combi-steam-ugn?
Combi-steam är en kombination av en traditionell ugn och ångugn. Ångfunktionen tillagar maten mer skonsamt, vilket gör att maten inte torkas ut och att den behåller färg och konsistens bättre. Passar särskilt bra för tillagning av fisk, samt av grönsaker där den bevarar näringsämnena dubbelt så bra som i en vanlig ugn!

Få spisen i en annan färg
Önskar du en annan färg på din spis? Inga problem! Denna produkt går att få i andra utföranden. Använd Steels konfigurator (klicka här) för att prova dig fram mellan olika färger, detaljer och hällar på spisen. Kontakta oss så hjälper vi dig att få spisen i det utförande du vill ha! (OBS: Särskilda önskemål kan innebära extra kostnad.)

Teknisk information

Antal kokzoner: 5 st (varav 2 flexzoner)
Ugnsvolym: 91 L
Maxvärme: 315°C
Anslutning: 220-240V
Mått (BxDxH): 899 x 599 x 900-970 mm

Steel grundades 1922 av Angelo Po och drivs än idag av familjen Po. Angelo Po började produktionen med att producera högkvalitativa vitvaror för restauranger, något som avspeglar Steels produkter än idag. Steel producerar idag sina produkter i Carpi i Italien, nära den större staden Bologna. Varumärket kännetecknas av det högkvalitativa och slitstarka materialet rostfritt stål som är genomgående i alla Steels produkter. Med sitt breda utbud av eleganta och exklusiva köksprodukter i olika färger, detaljfärger och storlekar, har Steel något för varje hem. Varje produkt tillverkas på beställning och ger dig möjlighet att välja en design som är rätt för just ditt drömkök.