Chat with us, powered by LiveChat Snabbugnar | För den som vill tillreda mat snabbt! - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Snabbugnar

Snabbugnar har blivit alltmer populära inom flera olika branscher eftersom de ger snabb, jämn och tillförlitlig tillagning utav mat utan att kompromissa med smaken eller kvaliteten. Ugnarna använder sig av en kombination av höga temperaturer, snabb luftcirkulation och mikrovågor eller grillelement för att tillaga mat på ett effektivt sätt. De är särskilt användbara för snabbmat och matlagningsprocesser som kräver hög värme, såsom tillagning av pizza, panini, toast, nachos, pajer m.m.

Vi har snabbugnar från flera olika leverantörer. Tveka inte på att höra av dig till oss ifall du har några frågor om snabbugnar! Läs gärna vår guide om snabbugnar HÄR.

Filtrera
Tillverkare (0/5 valda)
Mikrovågor (0/2 valda)
Touch-skärm (0/2 valda)
Wifi (0/2 valda)
Inbyggd ventilation (0/2 valda)
Invändiga mått (0/4 valda)
Strömanslutning (0/2 valda)
Sortera
Visar 10 produkter

Visa fler

Vad är en snabbugn?

Snabbugnar har blivit alltmer populära inom flera olika branscher eftersom de ger snabb, jämn och tillförlitlig tillagning utav mat utan att kompromissa med smaken eller kvaliteten.

Ugnarna använder sig av en kombination av höga temperaturer, snabb luftcirkulation och mikrovågor eller grillelement för att tillaga mat på ett effektivt sätt.

De är särskilt användbara för snabbmat och matlagningsprocesser som kräver hög värme, såsom tillagning av pizza, panini, toast, nachos, pajer m.m. De är också idealiska för uppvärmning av mat eftersom de kan värma upp maten snabbt utan att den blir torr.

Snabbugnar är energieffektiva och kan minska energiförbrukningen jämfört med traditionella ugnar. De är smidiga och enkla att placera där man önskar, även i trånga utrymmen.

Oftast så har ugnarna inbyggda och färdiga recept redo för att börja tillaga maträtter med en gång. Krävs ingen större installation då man kopplar in och kör, samt behövs inget extra att kopplas på för t.ex ventilation, då ugnarna har inbyggda ventilationssystem och när det kommer till rengöring så är ugnarna också väldigt smidiga att rengöra.