Chat with us, powered by LiveChat Prodel PRD52-33 Flex Ryggsäck Svart
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

ProDel Bags

Prodel PRD52-33 Flex Ryggsäck Svart

Förstklassig ryggsäck för mattransport som är bland de rejälaste på marknaden! Tack vare 900D-tyget står denna väska mot korrosion x10 gånger mer än vanligt polyestertyg!

Artikelnr 291-286
 
Exkl. moms:
1 372 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Prodel PRD52-33 Flex Ryggsäck Svart

Du tittar just nu på en ryggsäck för mattransport som är bland de rejälaste på marknaden. Den är vattentät, har en grym isolering gjord för att leverera varm och kall mat samtidigt som formen på matens förpackning, smak och arom bevaras. Det är den förstklassiga produkten som uppfyller alla villkor för avancerade användare.

Stabil konstruktion och enkel hantering
PRD52-33 Flex är tillverkad med en aluminiumram och ryggstöd som gör väskan robust och hållbar. Väskan har grym isolering för att hålla maten vid rätt temperatur under leverans under en lång tid.

Tack vare att väskan har en så stabil konstruktion trots sina låga vikt sitter väskan riktigt bra på ryggen. Väskan har en YKK-dragkedja av högsta kvalitet (tillverkad i Japan) samt blixtlås som är extra grova för bättre säkerhet.

Väskan är tillverkad med ett extra slitstarkt topphandtag och axelremmar anpassade för tyngre belastningar. Axelremmarna är vadderade och justerbara som gör det möjligt att fördela vikten både jämnare och mer säkert.

Vattentät, vattenavvisande och antibakteriell
Väskan är gjord av 900D-tyg som inte bara är lätt med låg vikt utan även andas, är vattentätt och vattenavvisande. Utöver det är ygets sömmar behandlade med en speciallösning som förhindrar att vatten läcker in i i väskan. Detta gör att väskan är perfekt för matleveranser mitt i kraftiga regn och vinterväder!

Väskan är tillverkad av antibakteriella tyger vilket är perfekt för mattrasport. Antimikrobiella ämnens primära funktion är att förhindra att bakterier och andra mikroorganismer som lever och växer på tyger.

PRD52-33 är även utrustad med invändig blixtlåsficka för för t.ex. bestick eller kryddor samt att den även har regnskydd med dragkedja som gör det väldigt smidigt vid anvädning även vid regn och rusk!

Egen logga och marknadsföring
Väskan har kardborre i rutor både på sidorna och baktill, redo för montering av egen logga eller marknadsföring. Vi hjälper dig att ta fram dessa plattor med Er logga eller önskad reklam. Kontakta oss för mer information och offert

Teknisk information

Vikt: 2,54 kg
Innermått: 340 x 340 x 430 mm
Yttermått: 380 x 390 x 490 mm
Kapacitet: 49,66 Liter 

PRODEL tar fram och utvecklar produkter efter behov. De utvecklar kreativa lösningar och levererar professionella produkter över hela världen. Prodel erbjuder högkvalitativa lösningar till leverans-, take-away- och restaurangbranschen. Med produktionsanläggningar, kontor och lager i Europa och Mellanöstern. PRODEL erbjuder dig en komplett helhetslösning för dina leveransbehov.

Med produkter från PRODEL kan du förvänta dig att uppnå mer genom att du kan leverera fler varor i bättre skick och till en lägre (CPDT) kostnad per leveransresa. 

Med transportväskor från PRODEL kan du dessutom få skräddarsydda med din logo och reklam.

 

Prodel har under åren levererat transportväskor och produkter åt stora namn så som McDonalds, Foodora, PizzaHut, UberEats, Burger King och många fler!