Chat with us, powered by LiveChat Prodel Flexy Väska Svart
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

ProDel Bags

Prodel Flexy Väska Svart

Stabil, lätt och vattentät väska för mattransport och catering från Prodel Bags med 4-lagers isolering som gör att maten håller sin temperatur under en längre tid!

Artikelnr 291-390
 
Exkl. moms:
650 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Prodel Flexy Väska Svart

Flexibel cateringväska från Prodels senaste koncept som gör väskan helt hopfällbar! Denna väska toppmatad och är designad med en kombination av hårda sidor och mjuka sidor. Vänster och höger sida är hårda, medan fram- och baksidan är flexibla. På detta sätt kan du enkelt vika ihop väskan när dagen är slut och lägga på önskad plats utan att den tar upp stor plats. 

Stabil konstruktion och enkel hantering
Prodel Flexy är stapelbar och har skumisolering med 4 lager isolering på alla sidor invändigt för att hålla maten vid rätt temperatur under leverans under en lång tid.

Väskan är utrustad med två förstärkta och kraftiga handtag med bra stöd för hand och handlet. Den har även fyra rejäla plastfötter som gör det möjligt att ställa ner väskan även när det är blött utan att få den smutsig.

Du lägger enkelt i maten uppifrån, och tack vare att locket sitter med kardborreband är det lätt att öppna och stänga. 

Vattentät, vattenavvisande och antibakteriell
Flexy är gjord av 900D-tyg som inte bara är lätt med låg vikt utan även andas, är vattentätt och vattenavvisande. Utöver det är ygets sömmar behandlade med en speciallösning som förhindrar att vatten läcker in i i väskan. Detta gör att väskan är perfekt för matleveranser mitt i kraftiga regn och vinterväder!

Väskan är tillverkad av antibakteriella tyger vilket är perfekt för mattrasport. Antimikrobiella ämnens primära funktion är att förhindra att bakterier och andra mikroorganismer som lever och växer på tyger.

Teknisk information

Vikt: 1,58 kg
Innermått: 410 x 260 x 330 mm
Yttermått: 460 x 310 x 380 mm
Kapacitet: 35,17 Liter

PRODEL tar fram och utvecklar produkter efter behov. De utvecklar kreativa lösningar och levererar professionella produkter över hela världen. Prodel erbjuder högkvalitativa lösningar till leverans-, take-away- och restaurangbranschen. Med produktionsanläggningar, kontor och lager i Europa och Mellanöstern. PRODEL erbjuder dig en komplett helhetslösning för dina leveransbehov.

Med produkter från PRODEL kan du förvänta dig att uppnå mer genom att du kan leverera fler varor i bättre skick och till en lägre (CPDT) kostnad per leveransresa. 

Med transportväskor från PRODEL kan du dessutom få skräddarsydda med din logo och reklam.

 

Prodel har under åren levererat transportväskor och produkter åt stora namn så som McDonalds, Foodora, PizzaHut, UberEats, Burger King och många fler!