Chat with us, powered by LiveChat Mychef COOK UP GN 1/1
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef COOK UP GN 1/1

Mychef COOK UP GN 1/1 - professionell kombiugn för restaurang, hotell, bageri, café & foodtrucks Mychef COOK är den professionella kombiugnen som lagar mat utan något krångel.

Artikelnr 247-CUP1100D-head
 
Exkl. moms:
48 124 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef COOK UP GN 1/1 - professionell kombiugn för restaurang, hotell, bageri, café & foodtrucks

Mychef COOK är den professionella kombiugnen som lagar mat utan något krångel. Dess innovativa matlagningsteknik, optimerade kontroll och motståndskraftiga material gör den till en idealisk utrustning för restauranger, hotell, catering och samfällen. Mychef COOK har tre tillagningslägen: konvention, kombi och ånga. Med smarta steam out-tekniken justerar automatiskt ugnens luftfuktighetsnivå och drar ut ånga för perfekt matlagning varje gång. 

Tre tillagningslägen: Konvektion (från 30º till 260ºC) Blandat: konvektion + ånga (från 30º till 260ºC) Mättad ånga (från 30º till 130ºC) 

Kapacitet: 4/6/10 x GN 1/1
Mått utvändigt (BxDxH): 760 x 710 x 615-1022 mm
Vikt: 61-97 kg
Effekt: 6,3-18,6kW
Elanslutning: 400/3L+N/50-60

Det finns tillval på produkten som inte går att välja till efter slutförd beställning. Gör dina tillval och slutför sen beställningen.

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.