Chat with us, powered by LiveChat Mychef iCOOK GN 1/1
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef iCOOK GN 1/1

Mychef iCOOK GN 1/1 - Ultrasnabb kombiugn med den senaste tekniken Den nya Mychef professionella ugnsserien iCOOK kombinerar viktiga matlagningsfunktioner, hög kvalitet och den senaste internet of things-tekniken.

Artikelnr 247-CIE6100D-head
 

4 086 kr

4 807 kr

1 847 kr

2 174 kr
Exkl. moms:
61 387 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef iCOOK GN 1/1 - Ultrasnabb kombiugn med den senaste tekniken

Den nya Mychef professionella ugnsserien iCOOK kombinerar viktiga matlagningsfunktioner, hög kvalitet och den senaste internet of things-tekniken. Mychef fokusera särskilt på design och teknik, och har utvecklat en ugn med ett smart användargränssnitt med prisbelönad design som låter användaren laga mat med full kontroll. Den eleganta frontpanelen har en 10-tums pekskärm av den senaste generationen, som visar tillagningsprocessen i realtid. Panelen kan snabbt och exakt regleras från app om så önskas. Tack vare molnuppkoppling visas en fantastisk värld av innehåll och recept direkt på ugn, vilket också gör det möjligt för användaren att fjärrstyra en eller flera ugnar.

Med hjälp av det intelligenta matlagninssystemet MySmartCOOKing väljer du produkt, typ av tillagning, justera storlek, och bryningsnivå så kommer ugnen beräkna parametrarna för ett perfekt resultat.

● Flerfaldig prisvinnare
● Från spanska Mychef
● MySmartCOOKing

Tre tillagningslägen. Konvektion (från 30º till 280ºC) Blandat: konvektion + ånga (från 30º till 280ºC) Mättad ånga (från 30º till 130ºC) 

SmartWind. Snabbare och helt homogen matlagning tack vare det intelligenta systemet för hantering av rotationsriktningen och turbinernas fyra hastigheter. MultiSteam. Patenterad dubbel ånginsprutningsteknik, 5 gånger tätare och snabbare än med traditionell panna eller direktinsprutningssystem. DryOut Plus. Aktiv utsugning av fukt från kokkammaren tack vare dess lågtrycksteknik. Perfekt krispigt och gyllene brunt resultat, ultrasnabbt. MyCare. Intelligent automatiskt rengöringssystem (4 nivåer + sköljning). Automatisk nedkylning. Ultrasnabb och säker kylning för MyCare-städning. Automatisk förvärmning. Ultrasnabb förvärmning. MyCloud. Se matlagningsstatus, skapa och spara recept från var du än är och skicka dem till din ugn från din smartphone eller surfplatta.

Kapacitet: 6-10 x GN 1/1 / GN 2/1
Mått utvändigt (BxDxH): 760 x 725-1050 x 750-1155 mm
Vikt: 80-150 kg
Effekt: 18,6 - 27,9 kW
Elanslutning: 400/3L+N/50-60

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.