Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional DWC5926W diskmaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional DWC5926W diskmaskin

Professionell diskmaskin för restaurang eller proffsköket i storlek XL modell från skandinaviska ASKO.

Artikelnr 133-497744
 
Exkl. moms:
38 396 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

ASKO DWC5926W Proffesionell underbänksdiskmaskin inbyggnad modell i storlek XL (820 mm)

Extra hållbar diskmaskin i rostfritt stål för lång hållbarhet och hygienisk miljö. Turbo Drying Express™ säkerställer torr och nedkyld disk med kombination av inblås av torr luft och utsug av fuktig luft. Kostnadseffektiv och miljövänlig diskmaskin med programtider från fem minuter till flexibla program som gör att du kan diska upp till 24 korgar med disk på en timme. Den här modellen är extra bred med sina hela 820 mm.

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO diskmaskiner med diskresultat som överträffar de flesta förväntningarna. Garanterat högsta kvalité är diskmaskinerna tillverkade i högkvalitativt stål och testas i minst 12 500 timmar innan de lämnar fabriken i Lidköping. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten – den perfekta pålitliga partnern inom proffskök.

● Bredd: 596 mm
● Höjd: 820 mm
● Djup: 577 mm
● Produkten kan höjas till max: 870 mm
● Display: LCD display
● Program: 16

Aqua Safe™ - Flera säkerhetssystem som skyddar mot vattenskador. Indikation för låg nivå av sköljmedel: Visas i display Saltindikator: Saltindikator

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.