Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional DWCFS5936 - Rostfri
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional DWCFS5936 - Rostfri

Professionell diskmaskin för restaurang eller proffsköket med två diskkorgar i två nivåer från skandinaviska ASKO. Fristående modell med sidor täckta i rostfritt stål. Kortaste programtid på 5 minuter.

Artikelnr 133-734156
 
Exkl. moms:
43 996 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

ASKO DWCFS5936.S Underbänksdiskmaskin med två diskkorgar i två nivåer - Professionell diskmaskin täckt i rostfritt stål

Extra hållbar diskmaskin i rostfritt stål för lång hållbarhet och hygienisk miljö. Kostnadseffektiv och miljövänlig diskmaskin med programtider från fem minuter till flexibla program som gör att du kan diska upp till 24 korgar med disk på en timme. Den här modellen har sidor täckta i rostfritt stål vilket gör att den fungerar bra som fristående eller i avslut på bänk.

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO diskmaskiner med diskresultat som överträffar de flesta förväntningarna. Garanterat högsta kvalité är diskmaskinerna tillverkade i högkvalitativt stål och testas i minst 12 500 timmar innan de lämnar fabriken i Lidköping. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten – den perfekta pålitliga partnern inom proffskök.

● Bredd: 600 mm
● Höjd: 850 mm
● Djup: 596 mm
● Överkorg: Korg 500x500mm
● Underkorg: Korg 500x500mm
● Förberett för autodosering
● Display: LCD display
● Program: 12
● Möjligt att upprätta egna program: Ja

Aqua DetectTM - Upptäcker snabbt minsta läckage i motorutrymmet. Läckagevarning även när maskinen är i viloläge. Dräneringspump med antiblock - Skyddar pumpen mot matrester. 8 SteelTM - Diskmaskinens vitala delar tillverkade i rostfritt stål. Disken behöver inte sköljas tack vare Super Cleaning SystemTM.

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.