Chat with us, powered by LiveChat VacuCraft Vakuumförvaring 1L, 2L/ 1L, 2L
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Vacucraft

VacuCraft Vakuumförvaring 1L, 2L/ 1L, 2L

Från att spara rester som blev kvar från middagen – till att marinera kött, eller gömma undan snacks från barnen så ger dessa vakuumbehållare möjligheter att förvara och spara alla typer av livsmedel. Tillverkade av BPA-fri Tritan plast, som ger överlägsen kvalitet och gör behållarna hållbara (och nästintill omöjliga att ha sönder)!

Artikelnr 137-VC-001
 
Exkl. moms:
500 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

VacuCraft Vakuumförvaring VC-001

Vacucrafts unika förvaringsbehållare med funktionen att skapa vakuum inne i behållaren extraherar den luft som annars orsakar bakterietillväxt och som gör livsmedel dåliga. Det förhindrar exempelvis frukt och grönt från att bli bruna och trista. Du kan också behålla näring och smak i juice, smoothies och andra matvaror betydligt längre. Vacucrafts innovativa vakuumförseglade behållare för matförvaring kan bevara och förvara livsmedel upp till fem gånger längre än traditionella förvaringsprodukter. Tack vare denna teknik kan matsvinnet minska, vilket gör att du sparar både miljön och plånboken.

Behållarna tillverkas av Tritan plast (BPA-fri) som är ett väldigt slitstarkt material och datumindikatorn i locket gör det dessutom enkelt att hålla koll på hur länge maten har förvarats.

Både behållare och lock är diskmaskinsvänliga. Lådan tål även att värmas i mikrovågsugn (ej locket).

 

 

 

Varför Tritan?

Eastman Tritan™ är väldigt slitstarkt och förlänger produktens livslängd avsevärt, dessutom är det BPA-fritt- till skillnad från billig plast som ofta innehåller toxiner som är skadliga både för vår individuella hälsa och för vår planet. Tritan är dessutom mer resistent mot lukt, fläckar och kvarsittande smak. Även materialets kristallklara genomskinlighet är något som uppskattas av många.

Produktinformation

Ett set med 5 delar (4 st behållare + pump)
Färg: Grönt äpple

Storlek:
Liten cylinder: 1L
Medium cylinder: 2L
Liten rektangel: 1L
Stor rektangel: 2L

Material:
Pump: Polypropylen
Behållare: BPA-fri Eastman Tritan™

VacuCraft är ett företag som prioriterar att ta fram produkter som värnar om människors hälsa. Därför erbjuder dem förvaringsbehållare som inte innehåller skadliga toxiner samtidigt som de bevarar mat och håller den fräsch längre.