Chat with us, powered by LiveChat Mychef goSENSOR Vakuummaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef goSENSOR Vakuummaskin

Vakuumförpackare från mychef. Svetslängd på 315mm. Vakuumpump Becker 8m3/h. Perfekt till restaurang, storkök, supermarket, slakt, fiskhandlare och chark.

Artikelnr 247-TGS8D1E2-head
 
Exkl. moms:
16 664 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Vakuumförpackare Mychef goSENSOR - Halvautomatisk bänkmodell för restaurang, storkök, butiker och slakterier.

Vakuumförpackning på det enklaste och bekvämaste sättet med Mychef goSENSOR. En professionell vakuumförpackare som rekommenderas särskilt för företag som dagligen behöver problemfri förpackning till ett konkurrenskraftigt pris. Passar utmärkt för slaktare, restauranger, fiskhandlare och chark/delikatessdisk. Med hjälp av de tre praktiska knapparna kan du justera dina förpackningsparametrar. Mychef kammar vakuummaskiner klarar av att vakuumförpacka vätska, något som är unikt för leverantören.

Produktegenskaper
Utrustad med Vac+ som innebär att när fullständigt vakuum uppnås i kammaren läggs ytterligare vakuumtid på och kraften tvingar luften ut ur porösa livsmedel. Funktionen är anpassad för marinering i påsen, då luften tvingas ur maten ersätts den med marinaden i påsen.

SCS (självkalibreringssystem)
Höjd och väderförhållanden orsakar variation i atmosfärstrycket, vilket påverkar kvaliteten på förpackningen. Av denna anledning kalibreras iSensor och goSENSOR automatiskt utan användaringripande för att säkerställa ett perfekt vakuum hela tiden.

Soft Air
Progressivt luftintag för bättre anpassning av vakuumpåsen till produkten som ska förpackas. Idealisk för produkter som kan deformeras eller gå sönder under förpackningen. Uppnå estetiskt perfekta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i montrar till försäljning.

AutoClean olja (självrengörande olja)
Kondenserat vatten som släpps ut under tappning tas automatiskt bort och livslängden förlängs på oljan och pumpens hållbarhet. Vakuummaskinen ger dig automatiskt råd om den bästa tiden att genomföra en självrengörande cykel för olja.

Svetslängd: 315 - 455 mm
Vakuumpump: Becker, 8 - 20 m3/h
LED skärm
Kupollock
1 program
Automatiskt öppningssystem
Effekt: 0,35 - 0,75kW
Elanslutning: 230v 50-60hz
Vikt: 32 - 64 kg
Utvändiga mått (B/D/H): 388-620mm/519-599mm/389-453mm
Invändiga mått (B/D/H): 328-560mm/385-465mm/162-210mm 

Som tillval finns Busch pump istället om man föredrar det, kontakta oss för tillval.

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.