Chat with us, powered by LiveChat Mychef iSENSOR M Golvmodell kammar vakuumförpackare 2 x svets 40 m3/h
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef iSENSOR M Golvmodell kammar vakuumförpackare 2 x svets 40 m3/h

Vakuummaskin Mychef iSENSOR Medium Golvmodell helautomatisk kammar vakuumförpackare för proffs - med dubbla svetslängder.

Artikelnr 247-FSMB42E2
 
Exkl. moms:
84 269 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Vakuummaskin Mychef iSENSOR Medium Golvmodell helautomatisk kammar vakuumförpackare för proffs - med dubbla svetslängder.

Den enda 100% automatiska vakuumförpackningsmaskinen med vilken man kan uppnå perfekt förpackning utan att ställa in några parametrar och utan någon form av övervakning. Det manuella läget låter dig släppa loss din kreativitet för att utföra alla typer av gastronomiska tekniker som marinera eller smaksätta med hjälp av vakuum. Du kan skapa och behålla konstant vakuum i kammaren. Där du kan experimentera med vakuum över längre tid utan att förpacka.

Den här maskinen är försedd med svets på båda sidoändarna av kammaren. Vilket betyder att du kan förpacka flera påsar samtidigt. 

Tack vare inbyggd bluetooth kan du med hjälp av iSENSOR-appen fjärrstyra iSENSOR och vakuumförpackningen.

Du kan även ansluta en extern printer för att skriva ut etiketter till det du packar. Skriv ut etiketter med namn, datum, förvaringstemperatur eller annan relevant information för maximal ordning och reda i ditt kök.

Utrustad med Vac+ som innebär att när fullständigt vakuum uppnås i kammaren läggs ytterligare vakuumtid på och kraften tvingar luften ut ur porösa livsmedel. Funktionen är anpassad för marinering i påsen, då luften tvingas ur maten ersätts den med marinaden i påsen.

SCS (självkalibreringssystem)
Höjd och väderförhållanden orsakar variation i atmosfärstrycket, vilket påverkar kvaliteten på förpackningen. Av denna anledning kalibreras iSensor och goSensor automatiskt utan användaringripande för att säkerställa ett perfekt vakuum hela tiden.

Soft Air
Progressivt luftintag för bättre anpassning av vakuumpåsen till produkten som ska förpackas. Idealisk för produkter som kan deformeras eller gå sönder under förpackningen. Uppnå estetiskt perfekta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i montrar till försäljning.

AutoClean olja (självrengörande olja)
Kondenserat vatten som släpps ut under tappning tas automatiskt bort och livslängden förlängs på oljan och pumpens hållbarhet. Vakuummaskinen ger dig automatiskt råd om den bästa tiden att genomföra en självrengörande cykel för olja.

Inertgasförpackning
Vilken typ av mat som helst kan förpackas om du vidtar säker livsmedelhantering så kan kvaliteten garanteras på de mest känsliga färska livsmedel så som fisk, skaldjur, grönsaker, etc. Den tillsatta helt föroreningsfria inerta gasen skyddar ömtåliga livsmedels som kan deformeras och skapa hålrum under förpackningen.

iSeal (intelligent tätning)
iSeal reglerar automatiskt tätningstid och temperatur för varje obevakad cykel. Tack vare detta patent förhindras överhettning och livslängden på alla komponenter förlängs. iSeal garanterar perfekta tätningar hela tiden.

Förpackning av överlappande påsar
Den speciella designen av tätningsstången gör att två väskor kan packas på ovanpå varandra, uppnå perfekta förpackning i båda påsarna. Denna lösning minskar produktionstiden med 50 %.

Tätningsstänger (Oberoende tätningsstänger)
En önskad tätningskonfiguration kan väljas utifrån produkten. Maximera vakuumkammarens utrymmet och minimera energin som används i varje cykel.

Tätningsstänger med dubbeletsad tätning
Den nya designen av svetsstången, med dess rostfria förstärkningar, gör den mer robust och hållbar. Det möjliggör dubbeletsad tätning för större livsmedelssäkerhet.

MCV (Multi Cycle Vacuum)
Den patenterade multipla vakuumcykeln genererar automatisk önskad upprepning av vakuumcykler, upp till maximalt 9 cykler, utan övervakning eller behov för att manuellt sänka och höja locket efter varenda en. Detta gör att du kan avlufta såser, färga, marinerna eller tillsätta smakämnen.

Vakuum Standby
Denna funktion tillåter vakuum inuti kammaren i obegränsad tid. Detta möjliggör skapandet av stelnat skum och andra anrättningar såsom marinader med reducerande impregneringstid med upp till 90 % jämfört med den traditionella tekniken.

Mått utvändigt (BxDxH): 930 x 607 x 1046 mm
Mått invändigt (BxDxH): 800 x 500 x 200 mm
Vikt: 197 kg
Effekt: 1,125 kW
Svetslängd: 460 + 460 mm
Vakuumpump: Busch, 40 m3/h
Elanslutning: 400/3L+N/50-60 eller 230v 50-60hz

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.