Chat with us, powered by LiveChat Mychef - polyetenskiva för Golvmodell iSENSOR - Medium
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef - polyetenskiva för Golvmodell iSENSOR - Medium

Vit polyetenskiva för Golvmodell iSENSOR - Medium Livsmedelsgodkänd polyetenskiva som går att placera i en Mychef iSENSOR - Golvmodell modell i storlek medium.

Artikelnr 247-TVAA0031
 
Exkl. moms:
1 417 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Vit polyetenskiva för Golvmodell iSENSOR - Medium

Livsmedelsgodkänd polyetenskiva som går att placera i en Mychef iSENSOR - Golvmodell modell i storlek medium. Passar som underlägg till dina råvaror du placerar i kammaren. Som distans eller för att smidigt kunna förflytta råvaror från bänk till kammaren i vakuummaskin.

Storlek: 676 x 430 x 20

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.