Chat with us, powered by LiveChat Mychef vakuumlock GN 1/3
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef vakuumlock GN 1/3

Mychef vakuumlock till GN 1/3 Anslut enkelt det externa munstycket från en vakuummaskin eller vakuumpump i lockets ventil.

Artikelnr 247-TVAA0015
 
Exkl. moms:
589 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef vakuumlock till GN 1/3

Anslut enkelt det externa munstycket från en vakuummaskin eller vakuumpump i lockets ventil. Locket är utrustat en silikonpackning som försluter kantinen och vakuumet kan behållas i kantinen och dina råvaror ligger säkert förvarat i kantinens vakuum.

Förvara känsliga råvaror i vakuum med hjälp av en vakuumkantin. Liknar en vanlig GN 1/1 kantin men med förstärkt konstruktion för att klara trycket från en vakuumpump.

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.