Chat with us, powered by LiveChat Hamilton Beach Revolution Ice Shaver
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hamilton Beach

Hamilton Beach Revolution Ice Shaver

Hamilton Beach Revolution Ice Shaver doserar rätt mängd is varje gång.

Artikelnr 221-HBS-1200
 
Exkl. moms:
60 853 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hamilton Beach Revolution Ice Shaver HBS-1200 för hotell &amp bar.

Hamilton Beach Revolution Ice Shaver doserar rätt mängd is varje gång. Denna mixern passar utmärkt till dig som söker något extra. Med uppdaterade tekniker som gör att knivarna jobbar hårdare och har en längre livslängd kommer du inte att bli besviken med denna mixern från Hamilton. En perfekt maskin för er som behöver göra uppåt 100 drinkar om dagen. Du kan förbereda 4 st drinkar upp till 0,45 liter på samma gång.

Funktioner

2 st hastigheter med pulskontroll. Utrustad med en inbyggd timer från 5-40 sekunder. En isolerad dubbelvägg med en &quotis-ficka&quot. &quotIs-fickan&quot kan bevara en hög volym av is. Maskinen kommer med en dräneringspump för att få bort vattnet av smält is. Temperaturmätare för att motorn inte ska överhettas. Dubbla fläktar för att hålla motorn kyld. Dräneringssensor som indikerar om det finns vatten uppe i rören. Välj mellan 100st förvalda program. Funktionen &quotWave-action&quot tvingar mixen ned mot knivarna. Motorn stängs automatiskt av om behållare inte står på sin rätta position. Utrustad med två st motorer. En för själva blandaren och en för is-knivarna.

Hamilton Beach tillverkar mixers och blenders för både hushållet och det professionella köket. Ett självklart kvalitetsvarumärke för många bartenders.