Chat with us, powered by LiveChat Hamilton Beach Summit Blender
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hamilton Beach

Hamilton Beach Summit Blender

Hamilton Beach Summit Blender är utrustad med flera effektiva funktioner, ett kanon val när det gäller en högpresterande mixer.

Artikelnr 221-HBH-850
 
Exkl. moms:
22 427 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hamilton Beach Summit Blender till mix av drinkar, fruktsmoothies m.m

Den här mixern är utrustad med det mesta, Auto blend one-touch sensor som ständigt övervakar den här högpresterande mixerns förbrukning samt snabbhet för att avgöra när drycken är i perfekt konsistens. Auto-blend programmet justeras för olika typer av ingredienser och användare så att du slipper ställa in det manuellt. Kylningen är speciellt utformat för att ge den perfekta dryckes-konsistensen.

Funktion

Mixern är utrustad med förprogrammerade och programmeringsbara cyklerfunktioner. En USB-port för kommande uppdateringar av alla program. Automatisk avstängning när mixen når den absolut bästa konsistensen, då stannar helt enkelt mixern. 2st hastigheter samt en pulsfunktion.
Ett &quotWave-action&quot-system som tvingar mixen ner mot knivarna. Robusta rostfria knivar. Maskinen är även utrustad med en säkerhetssensor som gör att det är omöjligt att starta maskinen när bägaren inte står på sin rätta position. Ljudhuv som minskar buller från maskinen när den är i gång.

Hamilton Beach tillverkar mixers och blenders för både hushållet och det professionella köket. Ett självklart kvalitetsvarumärke för många bartenders.