Chat with us, powered by LiveChat Lofra Sockel för spis 90cm (Höjd 135mm)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Lofra

Lofra Sockel för spis 90cm (Höjd 135mm)

En sockel täcker benen framtill på spisen och ger en enhetlig look. Denna sockel passar till Lofras 90cm Spisar!

Artikelnr 411-4710
 
Exkl. moms:
1 356 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Lofra Sockel för spis 90cm (Höjd 135mm)

Sockel i rostfri finish från Lofra med en höjd på 13,5 cm. En sockel täcker benen framtill på spisen och ger en enhetlig look - det är detaljerna som ger den perfekta helhetskänslan i köket!

Passar till Lofras 90 cm spisar

Höjd: 13,5 cm
Färg: Rostfri

Lofra grundades 1956 av bröderna Lovato som under efterkrigstiden återanvände krigsmaterial för att producera gasspisar i rostfritt stål för hushållsbruk. På 80-talet tog produktionen fart ordentligt då Lovato brödernas söner tog över företaget. Sönerna satsade engagerat på produktutveckling och blev en av de ledande spistillverkarna i Italien. Då som nu sker tillverkningen strax utanför Venedig i den lilla byn Torreglia i norra Italien. Spisarna tillverkas för hand med väl utvalda materialval. Med en lång tradition, kärlek för matlagning och teknologi i framkant får du en spis i världsklass.

Från Lofra erbjuder vi idag allt från en lyxig spis till ett fulländat kökspaket med spis, stänkskydd, fläkt, diskmaskin och kylskåp. Lofras spisar präglas av italiensk design och finns tillgängliga i allt från 60 till 150 centimeters bredd i en mängd olika färg och detaljval. Välj mellan gas, induktion eller keramisk häll samt varierande antal ugnar. Lofra – en liten bit av Italien i ditt kök!