Chat with us, powered by LiveChat Fjäråskupan Plasmafilter Platt L 750
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Fjäråskupan

Fjäråskupan Plasmafilter Platt L 750

Fjäråskupans plasmafilter PlasmaClean innehåller en revolutionerande teknik för att permanent ta bort lukt från köket. De eliminerar upp till 99 % av lukt, virus, pollen, bakterier, tobaksrök och allergiframkallande ämnen utan frånluftssystem.

Artikelnr 301-F13-3
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Fjäråskupan Plasmafilter Platt L 750 till OPUS häll

Fjäråskupans plasmafilter PlasmaClean innehåller en revolutionerande teknik för att permanent ta bort lukt från köket. De eliminerar upp till 99 % av lukt, virus, pollen, bakterier, tobaksrök och allergiframkallande ämnen utan frånluftssystem. PlasmaClean är också en recirkulationslösning som innebär att uppvärmd luft stannar kvar i hemmet.

En enorm besparing på dina uppvärmningskostnader. Tack vare den kompakta storleken kan PlasmaClean användas i de flesta olika köksmiljöer och i alla fjäråskupans köksfläktar.

Plasmafiltret har en garantitid på 5 år och en beräknad livslängd på 20 år. Inget underhåll krävs och inga delar behöver bytas ut under denna tid. Installationen är en enkel plug and play-installation med stickkontakt.

Den integrerade sensorn i PlasmaClean slår av och på plasmafiltret automatiskt när du använder din köksfläkt och har en strömförbrukning på 0,5W vid standby och 10W vid drift.

Tryggt och säkert

Fjäråskupans plasmafilter bildar inget ozon (0 %). De är certifierade av IUTA (Institutet för ozon och miljömätning i Duisburg) samt Olfasence, VDE-godkända (elsäkerhet och ozon) och har en minimal miljöpåverkan. Detta säkerställer bästa funktion och att vi kan vara trygga för din säkerhet.

Teknisk data

Mått (LxBxD): 460x280x92mm

Fjäråskupan designar och tillverkar köksfläktar i Sverige. Alla fläktkupor är unika och tillverkas för hand på beställning i den egna fabriken i Torslanda. Oavsett vilken stil du vill ha eller vilket ventilationssystem som finns i huset. Vill du ha en kupa med plasmaclean eller kolfilter så är det inga problem för tillverkaren Fjäråskupan.

Vi är en stolt återförsäljare av Fjäråskupan. Då nästan hela sortimentet är tillverkningsvara med många olika val så kontakta oss för pris och information så berättar vi mer!