Chat with us, powered by LiveChat mQuvée WineExpert 66 Vinkyl
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

mQuvée

mQuvée WineExpert 66 Vinkyl

Upplev kvalitet i varje detalj med mQuvée WineExpert 66, en imponerande fristående vinkyl. Med utdragbara trähyllor och två temperaturzoner, ger den optimal förvaring för 66 flaskor.

Artikelnr 411-4129
 
Exkl. moms:
9 596 kr
{{ price }}
 • Snabb leverans*
 • Kända varumärken
 • Företagsleasing

mQuvée fristående vinkyl, WineExpert 66

Upplev kvalitet i varje detalj med den fristående vinkylen WineExpert 66 som lever upp till sitt namn.

Med WineExpert 66 kan du verkligen känna kvaliteten. De utdragbara trähyllorna ligger på räls för att ge extra stabilitet och dras ut med en mjuk rörelse. Vinkylens funktioner styrs enkelt med äkta knappar och inställningarna visas tydligt på den digitala skärmen. Denna imponerande vinkyl har två temperaturzoner och har plats för hela 66 flaskor.

En unik funktion hos WineExpert är det generösa utrymmet för vitt vin, vilket är ovanligt då utrymmet för rött vanligtvis är större. Det här passar perfekt för dig som uppskattar vitt vin lika mycket som rött. Dessutom kan du även förvara några flaskor mousserande vin, eftersom hyllorna är utformade för att rymma lite större flaskor såväl som vanliga vinflaskor.

 • UV-skyddad glasdörr mot skadligt ljus
 • Plats att lägga olika typer av flaskor (bl.a. mousserande vin)
 • Stort utrymme för vitt vin (nästan 50/50 med rött)
 • Låsbar dörr
 • Två justerbara temperaturzoner
 • Trähyllor på räls - för en mjuk rörelse och extra stabilitet
 • Snygg sömlös design utan skarvar

En smart funktion hos WineExpert-serien är det Smart Temperature kontrollsystemet, som ger dig möjlighet att minimera energiförbrukningen genom att stänga av en av temperaturzonerna när den inte används, utan att det påverkar kylningen av flaskorna i den andra zonen. Det här är perfekt för dig med en mindre vinsamling som ändå vill ha möjlighet att växa din samling över tid.

Med WineExpert 66 får du inte bara en vinkyl, du får en komplett lösning för att förvara och njuta av dina värdefulla viner på bästa möjliga sätt.

Teknisk information

Färg: Svart
Kapacitet: 66 flaskor
Hyllor: 7st, trä
Antal zoner: 2st
Temperaturområde: 5-20°C
Ljudnivå: 41 dB
Omhängbar dörr: Nej
Anslutning: 230V / 60W
Vikt: 59 kg
Mått (BxDxH): 595 x 640 x 1035 mm

Europeiska varumärket mQuvée har i många år specialiserat sig på vin och dess förvaring. För mQuvée är det otroligt viktigt att vinerna får den förvaring de förtjänar efter de lämnat vingården. Vinkylarna är därför skapade för att upprätthålla optimala förvaringsförhållanden för dina viner. mQuvées vinkylar och vinlagringsskåp är alltid utrustade med en UV-skyddad glasdörr, kompressorkylning och hyllor i trä för att flaskorna ska ligga stabilt och inte vibrera. Ett bra vin förtjänar att förvaras i en vinkyl från mQuvée.