Chat with us, powered by LiveChat mQuvée Velvet 220 Glass Premium Vinlagringsskåp
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mQuvée

mQuvée Velvet 220 Glass Premium Vinlagringsskåp

Du tittar just nu på Velvet 220 Glass Premium från mQuvée, ett vinlagringsskåp för både hemmet och restaurangen. Förutom en elegant design kan du anpassa skåpets hyllor för just dina önskemål!

Artikelnr 411-13170
 
Exkl. moms:
29 732 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

mQuvée vinlagringsskåp, Velvet 220 Glass Premium

Utforska den eleganta och mångsidiga serien Velvet från mQuvée med detta flexibla vinlagringsskåp. Med plats för totalt 178 flaskor kan du anpassa och arrangera din vinuppsättning precis som du önskar. Justera temperaturen mellan 5 och 22 °C för att säkerställa optimal lagringsmiljö, medan den automatiska luftfuktigheten på 70% bibehåller vinets kvalitet.

UV-skyddad dörr och kolfilter ger ytterligare skydd mot skadligt ljus och oönskade lukter. Anpassa insidan efter dina behov med flyttbara hyllor och trälådor. Vinlagringsskåpet kan integreras eller användas fristående, med en avtagbar panel framför sockeln för optimal luftcirkulation.

  • Reglerbar fuktighet
  • Vibrationsfria hyllor i trä
  • UV-skyddad glasdörr
  • Kolfilter
  • Avtagbar panel framför sockeln

Obs! Skåpet levereras med 1 displayhylla, 4 utdragbara hyllor, 1 utdragbar hylla med front och 1 lagringshylla, men du kan anpassa designen efter dina preferenser.

För både restaurang & hemmet
mQuvées vinkylar är idealiska för både hemmet och restaurangen. Utformade med restaurangbranschens behov i fokus, erbjuder de den perfekta miljön för att kyla och bevara dina viner på bästa sätt. En vinkyl i en restaurang är inte bara avgörande för att bibehålla vinets kvalitet, utan också för att lyfta matupplevelsen och visa upp etablissemangets vinutbud. Genom att investera i en vinkyl av hög kvalitet kan du ge dina gäster en minnesvärd vinupplevelse som förhöjer deras besök.

Teknisk information

Färg: Svart
Kapacitet: 178 flaskor
Hyllor: 7st, trä
Antal zoner: 1st
Temperaturområde: 5-22°C
Ljudnivå: 41 dB
Omhängbar dörr: Ja
Kolfilter: Ja
Anslutning: 230V / 160W
Vikt: 111 kg
Mått (BxDxH): 680 x 676 x 1820-1900 mm

Europeiska varumärket mQuvée har i många år specialiserat sig på vin och dess förvaring. För mQuvée är det otroligt viktigt att vinerna får den förvaring de förtjänar efter de lämnat vingården. Vinkylarna är därför skapade för att upprätthålla optimala förvaringsförhållanden för dina viner. mQuvées vinkylar och vinlagringsskåp är alltid utrustade med en UV-skyddad glasdörr, kompressorkylning och hyllor i trä för att flaskorna ska ligga stabilt och inte vibrera. Ett bra vin förtjänar att förvaras i en vinkyl från mQuvée.