Chat with us, powered by LiveChat Skärmaskin ABW Berkel 300 SM
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Berkel

Skärmaskin ABW Berkel 300 SM

En robust och stryktålig skärmaskin från ABW Berkel. Maskinen är enkel att rengöra och använda. En perfekt maskin inom storkök och restaurang.

Artikelnr 135-300-sm
 
Exkl. moms:
26 820 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

ABW Berkel 300SM skärmaskin

300SM är en robust och bred maskin med rakställd 300mm klinga. Till skillnad från ESM modellen har SM ett större matarbord och starkare motor. Därför klarar 300SM hela 240mm i diameter eller 280x240mm vid rektangulära skärsnitt. Den starka motor gör att 300SM har blitt väldigt populär i det asiatiska köket där man skivar frusen entrecote eller i deli-avdelningen där parmaskinka eller större ost skall skäras. Skärsnitten går att justera från 0-16mm. Stort matarbord, starkare motor, enkel att använda och göra rent samt inbyggt slipapparat gör 300SM till en riktig bred all-around skärmaskin som passar dom flesta behoven allt från storkök och catering till konditori och deliavdelningar.

✓ Robust och stryktålig
✓ Enkel att använda och rengöra
✓ Inbyggd slipapparat
✓ Svensk manual
✓ Inbyggd nollspänningsbrytare
✓ CE märkt med typgodkännande intyg

Valfri:
Transpararent skyddshuv Klingborttagare
Produkt-/korvstöd finns som tillbehör

1909 lanserades de idag ikoniska skärmaskinerna från Berkel. Med tiden har de samlat på sig den erfarenhet samt om vilka krav som ställs på utrustningen i ett välfungerande storkök. Utvecklingen har fram tills idag gett sortimentet av skärmaskiner, köttkvarnar, VAC-maskiner, vågar samt diskmaskiner i absolut världsklass när det gäller precision, hållbarhet och användarvänlighet.