Chat with us, powered by LiveChat Robot Coupe R201U - Snabbhack/Grönsaksskärare (22590)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Robot Coupe

Robot Coupe R201U - Snabbhack/Grönsaksskärare (22590)

Bänkmodell med kombinerad hack och grönsaksskärare. En riktigt proffsig maskin som gör det enkelt att bereda din mat i köket. Rymmer 2,9 liter och är utrustad med en rostfri slät kniv.

Artikelnr 193-22101
 
Exkl. moms:
14 020 kr
11 216 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Snabbhack kombinerad Grönsaksskärare från Robot Coupe, passar för hotell, restaurang och storkök

Snabbhack - Lock med påfyllningshål för tillsättning av ingredienser. perfekt vid tillagning av t.ex. majonäs. Nytt mixerkärl på 2,9 liter i borstat stål för både små och stora volymer. Säkerhetssystem stoppar motorn om locket lyfts av. Pulsfunktion underlättar tillagning. Nytt ergonomiskt handtag på kärlet för perfekt grepp. R201U levereras med en slät kniv. Knivens lock är löstagbart för att underlätta rengöringen.

Grönsaksskärare - En stor bönformad nedmatare (104cm2) för t.ex. isbergssallad, vitkål, tomat, potatis eller morötter. Automatisk återstart för en snabb och enkel beredning. Ny utkastarskiva, designad för både effektiva och skonsamma utkast. En tubmatare (58mm) för långsträckta och ömtåliga grönsaker. Helt löstagbar grönsaksskärartillsats för en enkel användning och rengöring

En prisvärd investering

Bänkmodell. 2,9-liters kombinerad hack- / grönsaksskärartillsats i rostfritt stål med en slät kniv.  Säkerhetsbrytarsystem. Induktionsmotor med 1-varvtal, 1500 v/m. Vätsketäta manöverknappar: start / stopp / puls. Levereras med ett 2-pack skärverktyg, skärskiva 2 mm och rivskiva 2 mm. Extra tillbehör: 23 olika skär-, räffel-, riv-, och strimmelskivor.

Mått (BxDxH) 495x220x280mm

Effekt 230V, 1-fas. 550W

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 11 216 kr

Robot-coupe tillverkar beredningsmaskiner så som snabbhack, grönsaksskärare och stavmixers av absoluta topkvalitet. Här hittar du både maskiner och reservdelar!