Chat with us, powered by LiveChat Dörrlist till Liebherr kylskåp och frys
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Liebherr

Dörrlist till Liebherr kylskåp och frys

Dörrlist till Liebherr kylskåp och frysskåp. Passar modeller som har denna profil och ett centrummått på 1555 x 710 mm. Pluginlist som snäpps fast i spåret.

Artikelnr 131-1901686
 
Exkl. moms:
872 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Reservdel dörrlist till Liebherr kylskåp och frysskåp

Dörrlist till Liebherr kylskåp och frysskåp. Passar skåp som har denna profil med centrum plug-in 1555 x 710mm.
Pluginlist som snäpps fast i centrumspåret.

Bredd: 710 mm
Längd: 1555 mm
Type: 9952

Som specialist på kylar och frysar erbjuder Liebherr ett omfattande utbud av robusta speciella apparater för kommersiellt bruk. Den unika kvaliteten, tidlösa designen och innovation som kännetecknar våra produkter är uttryck för deras många år av erfarenhet av tillverkning av moderna kylskåp.

Kyl och frys för bagerier och konditorier I bagerier och konditorier måste kylar och frysar bemästra speciella branschspecifika utmaningar. För att säkerställa pålitlig kylning av känsliga naturprodukter erbjuder Liebherr många innovativa idéer som också förenkla dagliga arbetsflöden: de invändiga beslagen är designade för att acceptera Euronorm-bageribrickor (60 cm x 40 cm och 60 cm x 80 cm). Enkel rengöring och hygien underlättas av innerfoder av rostfritt stål av 304-grad med generöst avrundade hörn och justerbara ben för enkel rengöring under apparaterna. Den höga kvaliteten på alla komponenter säkerställer att apparaterna på ett tillförlitligt sätt kan hantera även hektiska dagar arbetsflöden. Du kan lita på Liebherr professionella apparater för bagerier och konditorier – 24 timmar om dygnet en dag, 365 dagar om året.