Chat with us, powered by LiveChat Köp din huvudnyckel till bokningslås hos oss - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Huvudnyckel till bokningslås

Huvudnyckel till bokningslås. Vi har huvudnycklar till samtliga bokningslås, både moderna och gamla. Dock är det viktigt att välja rätt modell. Välj rätt modell nedan!

Artikelnr 155-903-head
 
Exkl. moms:
216 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Huvudnyckel bokningslås och bokningstavla

Med huvudnyckel kan du som fastighetsskötare eller fastighetsägare enkelt administrera både lås i bokningstavlor och låsblockerare ifall någon skulle ha glömt ta bort sitt bokningslås.

Denna huvudnyckel levereras som standard med 500-kombination M93 (Grönt hölje). Har du bokningslås med 2000- eller 200-kombination väljer du istället någon av de andra huvudnycklarna.

För att välja rätt huvudnyckel till dina lås behöver du läsa informationen nedan!

Viktig information om kombination & låskodning

Väljer du att köpa bokningslås av oss i samband med huvudnyckel levererar vi som standard 500-kombination. Välj då 500-kombination.

Om du är på jakt efter en huvudnyckel till befintliga bokningslås behöver du ta reda på vilken eller vilka eurolocks-nummer det är på befintliga nycklar till låsen för att veta vilken kombination av huvudnyckel som behövs. Det kan vara så att ni idag har olika kombinationer i tavlan och då behövs fler huvudnycklar.

För att ta reda på vilken kombination du har läser du av numret på själva nycklarna som kan vara exempelvis 953522 där de första två siffrorna står för kombination, i detta exempel då 95. Då ska du välja huvudnyckel med Gult hölje, 2000-kombination. Enkelt va?

Vilken färg ska jag välja på huvudnyckel?

Grönt hölje = 500-kombination (M93)
Gult hölje = 2000-kombination (M95/M97)
Svart hölje = 200-kombination (M92)

OBS! Vi säljer inte huvudnycklar till privatpersoner. Vi säljer endast dessa till företag och bostadsrättsföreningar med personer som sitter i styrelsen för en brf.