Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional TDC148 - 8 kg
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional TDC148 - 8 kg

ASKOs torktumlare från serien Professional är väldesignade, användarvänliga, innovativa och hållbara. Skonsam och effektiv torkning av tvätten med en låg energiförbrukning.

Artikelnr 133-738093-head
 
Inkl. moms:
39 994 kr
26 995 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Professionell torktumlare ASKO TDC148

Professionell torktumlare för tvättstugan som är utrustad med Butterfly Drying™ – icke-reverserande trumrörelse och en funktion som motverkar att kläderna klumpar ihop sig. Med en trumma i rostfritt stål, en tyst BLDC-motor och hållbara kullager kommer du att kunna glädjas åt torra kläder och tyger länge. Torktumlaren är mycket lätt att använda, har en fördröjd startfunktion på upp till 100 timmar och totalt 17 program, där 10 är helt anpassningsbara. Trumman har en volym på 145 liter och rymmer 8 kg tvätt. 

ASKOs 2-åriga garanti medföljer alla professionella vitvaror utan kostnad och säkerställer att produkterna uppfyller kundernas höga krav på kvalitet och service.

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO vitvaror och produkter till tvättstugan med robust och stilfull design. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten.

● Kapacitet: 8 kg
● Rostfritt stål
● Bredd: 595 mm
● Höjd: 850 mm
● Djup: 769 mm

Skrynkelskydd. Låga temperaturalternativ. Fördröjd start. Refresh

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 37 744 kr

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.