Chat with us, powered by LiveChat Cylinda Torkskåp TS 190 Vp Eco (Vänsterhängd)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Cylinda

Cylinda Torkskåp TS 190 Vp Eco (Vänsterhängd)

Ett 193 cm högt värmepumptorkskåp med låg ljudnivå (52 dB) och sensorstyrning som känner av när kläderna är torra och därefter stänger av sig automatiskt. Det i samband med värmepumpteknologin gör att du sparar el eftersom energiåtgång endast är 35% jämfört med ett timerskåp.

Artikelnr 126-9205199
 
Exkl. moms:
22 397 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Cylinda Torkskåp TS 190 Vp Eco

Med ett torkskåp från Cylinda kan du lätt torka jackor, overall, sko och stövlar - kort sagt allt det du inte vill eller kan torka i torktumlaren. Torkskåpet torkar kläder och textilier på ett skonsamt sätt. När höst och vinter närmar sig är det skönt att veta att man snabbt kan torka kläder och skor.

Det kan torka upp till 4 kg åt gången så du kan utan problem få plats med både lakan och badhanddukar och ömtåliga klädesplagg.

Skåpet har en vänsterhängd dörr och är ej omhängningsbar.

Sedan 1958 har Cylindas fokus varit att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll. Idag är Cylinda en av de absolut största inom vitvaror. Utöver vitvaror har Cylinda ett robust segment med professinell utrustning för tvättstugan så som torkskåp, tork och tvättmaskiner. Givetvis tillhandahåller vi även komplett sortiment reservdelar till Cylindas stora sortiment!