Chat with us, powered by LiveChat Fjäråskupan OPUS häll med inbyggd fläkt
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Fjäråskupan

Fjäråskupan OPUS häll med inbyggd fläkt

Opus är en Svensktillverkad induktionshäll och köksfläkt i ett. Med downdraft-lösningen behövs ingen kupa. Matoset dras istället nedåt genom ett utsug.

Artikelnr 301-12530
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Fjäråskupan OPUS häll med downdraft-fläkt till det exklusiva köket

Opus är en induktionshäll och köksfläkt i ett. Med downdraft-lösningen behövs ingen kupa. Matoset dras istället nedåt genom ett utsug. Det gör att hällen kan placeras precis var som helst och med helt fri sikt. Induktionshällen är stor och har fyra värmezoner med brofunktion som gör att de kan kopplas ihop. Kontrollpanelen är enkel och användarvänlig och ytan är gjord i skraptålig glaskeramik.

Denna lyxiga downdraft-fläkten kommer i en rak och tydlig design. Utseendet på både häll och galler är präglat av Fjäråskupans klassiska signum med en förfinad och stilren känsla. Opus passar naturligt in i alla sorters kök men kanske lite extra bra till en köksö där man vill behålla den luftiga och öppna känslan som bjuder in till att socialisera i. Detta är också en fläkt med finurliga detaljer som gallrets unika utbuktade form i 3D-känsla eller de välavvägda kanalerna som är utformade för att ta mindre plats och ha en enklare montering.

Se tillval nedan. För priser, vänligen kontakta oss!

Möjliga tillval:

  • Inhouse
  • PlasmaClean ("Kolfilter")
  • Sockelgaller och platta kanaler

Teknisk data

Standardutförande: Svart med galler i svarteloxerad aluminium.
Styrning: Touch
Antal zoner: 4 induktionszoner med brofunktion
Effekt: 7,4 kW.
Luftflöde: 700 m3/h.
Anslutning: 2N 400V Ac, 7,4kW + 170W
Yttermått (BxD): 782x522cm
Inbyggnadsmått (BxDxH): 490x760x200mm

Fjäråskupan designar och tillverkar köksfläktar i Sverige. Alla fläktkupor är unika och tillverkas för hand på beställning i den egna fabriken i Torslanda. Oavsett vilken stil du vill ha eller vilket ventilationssystem som finns i huset. Vill du ha en kupa med plasmaclean eller kolfilter så är det inga problem för tillverkaren Fjäråskupan.

Vi är en stolt återförsäljare av Fjäråskupan. Då nästan hela sortimentet är tillverkningsvara med många olika val så kontakta oss för pris och information så berättar vi mer!