Chat with us, powered by LiveChat mQuvée BeerServer 30 Ölkyl inbyggbar
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mQuvée

mQuvée BeerServer 30 Ölkyl inbyggbar

BeerServer 30 är en inbyggbar ölkyl från mQuvée som rymmer hela 21st 33cl flaskor. Perfekt för dig som inte bara vill kyla din öl och dryck utan även göra det med stil!

Artikelnr 411-8052
 
Exkl. moms:
9 596 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

mQuvée inbyggbar ölkyl, BeerServer 30

Ge dig själv möjligheten till perfekt kyld öl varje gång genom att investera i en ölkyl! BeerServer 30 cm är en smidig och inbyggbar ölkyl som enkelt integreras under köksbänken. Med sin eleganta rostfria design, robusta stålhyllor och UV-skyddade glasdörr blir denna ölkyl en stilfull och praktisk tillägg till ditt hem. Dess låga ljudnivå och energiklass C säkerställer både effektivitet och bekvämlighet.

Med plats för cirka 17 stycken 33,5 cl burkar eller 21 stycken 33 cl flaskor är BeerServer 30 cm perfekt för att hålla din öl kyld och redo för njutning vid varje tillfälle.

Teknisk information

Färg: Rostfri
Volym: 50 L
Kapacitet: 21st 33cl flaskor
Hyllor: 2st, metall
Antal zoner: 1st
Temperaturområde: 2-12°C
Ljudnivå: 39 dB
Omhängbar dörr: Ja
Anslutning: 85W / 220-240V
Vikt: 25 kg
Mått (BxDxH): 295 x 555 x 820-890 mm

Europeiska varumärket mQuvée har i många år specialiserat sig på vin och dess förvaring. För mQuvée är det otroligt viktigt att vinerna får den förvaring de förtjänar efter de lämnat vingården. Vinkylarna är därför skapade för att upprätthålla optimala förvaringsförhållanden för dina viner. mQuvées vinkylar och vinlagringsskåp är alltid utrustade med en UV-skyddad glasdörr, kompressorkylning och hyllor i trä för att flaskorna ska ligga stabilt och inte vibrera. Ett bra vin förtjänar att förvaras i en vinkyl från mQuvée.