Chat with us, powered by LiveChat Form för kristallklar is - 1 Boll
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

True Selection

Form för kristallklar is - 1 Boll

Form för kristallklar is - 1 Boll, till hemmabar och cocktails Ta dina drinkar till en ny nivå med kristallklar is.

Artikelnr 234-1007
 
Exkl. moms:
279 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Form för kristallklar is - 1 Boll, till hemmabar och cocktails

Ta dina drinkar till en ny nivå med kristallklar is. Förutom den visuella upplevelsen som kommer imponera på dina gäster så smälter den kristallklara isen mycket långsamt. Med andra ord håller sig drinken betydligt längre utan att bli vattnig.

Formen har följande dimensioner: Längd 14cm x Bredd 11cm x Höjd 16cm Du får en isboll á ca 6cm i diameter från varje form.

Så här gör du

Fyll formen med varmt vatten och ställ i frysen i 24-30 timmar. Ta ut formen och låt den temperera (stå framme) i ca 30 minuter. Lyft ut silikonformen och dela den. Ta ut isbollarna och putsa eventuella skarvar med en skarp kniv. Använd bollarna direkt, eller frys in igen och skapa ditt egna lager.

Tips! Gör dina isbollar till egna kostverk genom att frysa in blommor, bär osv i bollarna. Det är enkelt att skapa magi!

Efter att Johan och Peter besökt en bar med drinkar i absoluta toppklass, som serverade serverades med kristallklar is väcktes tanken. Hur gör man drinkar som dessa hemma? De insåg snabbt att den kristallklara isen är nyckeln. Efter mycket testande och experimenterande tog de fram ett mycket enkelt sätt att skapa den kristallklara isen hemma. Du kommer garanterat imponera på dina gäster.