Chat with us, powered by LiveChat Skeldervik utekök - Ett svenskt hantverk
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Skeldervik

Fristående utekök Lervik

Svensktillverkat utekök i snygg nordisk design av absoluta toppklass. Lervik utekök går att bygga ut, ta bort och lägga till moduler så man får det precis som man vill ha det!

Artikelnr 411-13388-PAKET
 
Exkl. moms:
86 316 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Lervik utekök med gasolgrill

Lervik är ett imponerande och funktionellt utomhuskök med fokus på detaljer och hög kvalitet. Det är ett fristående utekök med en gasolgrill från Skeldervik, utformat i en tidlös och elegant design med skandinaviska inslag och tillverkat i svart stål. Det har en estetiskt tilltalande exteriör i mörka toner med en sidenmatt svart finish, kombinerat med rostfria bänkytor och vackra trädetaljer. Lervik ger dig möjlighet till det perfekta utomhusköket och erbjuder en kraftfull och robust gasolgrill med sex brännare och en generös grillyta på 95,5 x 45,5 cm. Dessutom inkluderas en rymlig diskbänk med vattenkran och en fristående lådmodul med gott om förvaringsutrymme. Tillsammans skapar dessa komponenter perfekta förutsättningar för en underbar matlagningsupplevelse utomhus.

Lervik är ett mindre utekök med en rak form som erbjuder många praktiska funktioner och användningsområden för din uteplats. Det är lätt att placera och passar in i alla miljöer tack vare sitt unika utseende och noggrant utvalda detaljer. Under bänkskivan finns en dekorativ hylla med behandlade och massiva träribbor som ger möjlighet att anpassa och inreda efter din personliga smak. Förvaringshyllan kan användas för att stolt visa upp grillredskap, handdukar eller växter. Lervik erbjuder ett stilrent och luftigt utomhuskök där du kan arbeta och laga mat med glädje, året runt.

Kolgrill eller gasolgrill?
I Skelderviks serie med utomhuskök har du möjlighet att anpassa ditt kök precis som du vill ha det. Både kolgrill och gasolgrill är enkla att integrera i ditt utekök och kan kombineras med alla utekökspaket och moduler i serien. För mer information om byte av moduler eller uppgradering av grill, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Svenskt hantverk i världsklass!
Skeldervik står för äkta svenskt hantverk med tydliga skandinaviska drag och hög kvalitet. Dessa utomhuskök är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje detalj sammanfogats för hand, med slitstarkt höglegerat rostfritt stål från svensk järnmalm. Du får ett gediget och tidlöst utomhuskök att njuta av under alla årstider år efter år.

Få upp till 10 års garanti!
När du väljer ett utomhuskök från Skeldervik! Skelderviks utomhuskök erbjuder det bästa inom svensk tillverkning. För att garantera långvarig funktionalitet och hållbarhet erbjuder Skeldervik upp till 10 års garanti på sina utomhuskök.

Artiklar som ingår i paketet

  • Fristående modul med diskbänk och kran (artnr 411-11514)
  • Fristående gasolgrill med 6 brännare (artnr 411-10288)
  • Fristående lådmodul (artnr 411-11512)

Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.

Teknisk information

Antal moduler: 3st
Grilltyp: Gasol
Material: 304 SS rostfritt stål
Mått (BxDxH): 3188 x 587 x 900 mm

Bakom Skeldervik står ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Tillsammans med detaljerade komponenter och unika element skapas en komplett och naturnära matlagningsupplevelse utomhus. Skelderviks utekök är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Med Skeldervik får du ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år.