Stäng
Din varukorg

Vitvaror och köksmaskiner

Lång erfarenhet och intresse gör oss det ett självklart val när det gäller service, reparationer, installation eller försäljning av vitvaror och köksmaskiner i Skaraborg. Våra 45 år i branchen har gett oss den rutin och effektivitet och kunskap vi behöver för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vårt mål är att alltid vara lätta att få tag på och vi ska finnas till hands före, under och efter köpet av dina maskiner.

 

FÖRSÄLJNIG AV UTRUSTNING

Vi jobbar med marknadens starkaste och ledande tillverkare och eftersom vi är en oberoende partner kan vi alltid ge specialistråd för den bästa lösning för just dig. Vi är mycket stolta över vårt breda sortiment från leverantörer med mycket hög kvalité. För att vi ska ta in en leverantör i vår famn gäller det att kvaliten på produkten är mycket hög, Garanti och eftermarknad med support fungerar utmärkt och att reservdelar lagerförs i Sverige. Importerade maskiner där reservdelar finns i Usa, Kina eller Italien tar lång tid att få till Sverige vilket medöfr driftstopp som vi vill undvika. Därför ligger mestadels av våra leverantörer och fabriker i Sverige, Norden eller Europa. Vi säljer utrustning, maskiner och tillbehör för hemmet och kontoret. Våra kunder är oftasts privatpersoner, företag eller fastighetsägare. Några av våra märken är: Whirlpool, Miele, Electrolux, Bosch, Siemens, Cylinda, Asko, Gorenje
 

INSTALLATION

Vi installerar över hela Skaraborg med kontor och eget lager i Hjo. Rätt installerade maskiner borgar för lång drift och ekonomi. Vår långa erfarenhet, en trygg partner för installation av era maskiner.


REPARATION OCH SERVICE

Vi utför reparation, service och lagar alla märken och maskiner när det gäller vitvaror och hushållsmaskiner. Vi utför reparation, service och lagar alla produkter så som, tvättmaskin, torktumlare, kylskåp, frys, spis, diskmaskin, fläkt och spisfläkt samt hällar. Våra specialliserade tekniker med minst 15 års erfarnhet vet hur viktig utrustningen är för dig och är snabbt på plats med välsorterade servicebilar. Att vi även kan reparera det vi säljer gör det enkelt för dig som kund, en kontakt som fixar allt.
 

RESERVDELAR

Vi kan även tillhandhålla reservdelar. tillbehör och förbrukningsmaterial till nästan alla märken / fabrikat på marknaden.


UTRUSTING VI HJÄLPER ER MED

Vi hjälper er med allt från installation, reparation eller service av följande maskiner: V
- Tvättmaskin och torktumlare
- Kylskåp, frysskåp, side-by-side och frysboxar
- Spis, ugn, häll och inductionshäll
- Fläkt, köksfläkt och ventilation
- Köksmaskiner, matberedare, glassmaskin
- Kaffemaskin, kaffebryggare och espressomaskin
 

Ni hittar oss på vägarna runt

Hjo, Tidaholm, Tibro, Karlsborg, Lidköping, Skara, Vara, Götene, Mariestad, Skövde, Falköping, Töreboda, Hova, Gullspång