Stäng
Din varukorg

Maskiner för värme eller kyla i villa eller lokal

Lång Erfarenhet och Intresse gör oss det ett självklart val när det gäller service, reparationer, installation eller försäljning av värmepumpar och ac i Skaraborg. Våra 45 år i branchen har gett oss hög kunskap av vilka maskiner och lösningar som fungerar och inte fungerar i sommarstuga, villa, garage, kontor, lager eller andra lokaler . Vårt mål är att alltid vara lätta att få tag på och vi ska finnas till hands före, under och efter köpet av maskiner för värme eller kyla.

 

FÖRSÄLJNIG AV UTRUSTNING

Vi jobbar med marknadens starkaste och ledande tillverkare och eftersom vi är en oberoende partner kan vi alltid ge specialistråd för den bästa lösning för just dig. Vi är mycket stolta över vårt breda sortiment från leverantörer med mycket hög kvalité. För att vi ska ta in en leverantör i vår famn gäller det att kvaliten på produkten är mycket hög, Garanti och eftermarknad med support fungerar utmärkt och att reservdelar lagerförs i Sverige. Importerade maskiner där reservdelar finns i Usa, Kina eller Italien tar lång tid att få till Sverige vilket medför driftstopp som vi vill undvika. Vi säljer utrustning och kompletta lösningar inom hela Skaraborg. Några av våra märken är: Mitshubishi, Daikin, Kcc, Innova, Hitashi, Pannasonic, Fujitsu, LG, Toshiba.
 

PROJEKTERING AV STÖRRE ANLÄGGNINGAR

Vi hjälper även er "hela vägen" från projektering till installation och eftermarknad när det gäller även större anläggninar för butiker och lokaler. Kontakta oss för mer information.


INSTALLATION OCH CERTIFIERING

Vi installerar över hela Skaraborg. Rätt installerade maskiner borgar för lång drift och ekonomi. Vår långa erfarenhet, en trygg partner för installation av era maskiner. Självklart är vi utbildade och har både företag cerifering som personlig certifiering för att få tillämpa och utföra service och reparationer på utrustning innehållande lagstadgade köldmedium.


REPARATION OCH SERVICE

Vi utför reparation, service och lagar alla märken inom värmepumpar och Ac. Våra specialliserade tekniker med minst 15 års erfarnhet vet hur viktig utrustningen är för dig och är snabbt på plats med välsorterade servicebilar. Maskiner som används kontinuerligt och innehåller en köldmediumkrets mår bäst om den får service med intervaller, precis som din privata personbil. Att vi även kan reparera det vi säljer gör det enkelt för dig som kund, en kontakt som fixar allt.
 

RESERVDELAR

Vi kan även tillhandhålla reservdelar, tillbehör och förbrukningsmaterial till nästan alla märken / fabrikat på marknaden. Några av dom tillverkare vi jobbar mest med är; Mitshubishi, Daikin, Kcc, Innova, Hitashi, Pannasonic, Fujitsu, LG, Toshiba.


ENERGIKALKYL OCH MILJÖ

Dom senaste åren har det hänt mycket på marknaden och utbudet av energisnåla maskiner har ökat samt ny teknik med smartare komponeter och energisnålare kompressorer. Utbudet är enormt och vi hjälper er att hitta rätt i djungeln av utbud. Vi erbjuder alltid gratis rådgivning, offert och energikalkyl.


UTRUSTING FÖR VÄRME OCH KYLA

Vi hjälper er hela vägen när det gäller värme och kyla från värmepumpar och ac. Våra maskiner tål riktigt tuffa tag och är anpassade för ditt behov. Våra områden är:
- Villor, garage och sommarstugor
- Kontor och mindre lokaler
- Större lokaler och butiker
- Kylrum och frysrum
- Avfuktare och portabla ac.
- Fönsterksakare och kasetter
- Enhetskåp som kylskåp och frysar