Stäng
Din varukorg

Tvättmaskin och utrustning för vård och omsorg

Våra tvättmaskiner utrustas med specialprogram somär anpassade för ålderdomshem, gruppboenden och sjukhus. Tvättprogrammen innehåller extra många sköljfaser med kallt vatten för skölja ut fekalier och höga temperaturer med långa hålltider som krävs för att desinficera textilierna.

Desinfieringsprogram anpassat för vård & omsorg

Tvättmaskinerna i StreamLine-serien är försedda med sex olika desinficeringsprogram, för antingen termisk eller kemotermisk desinficering. Tvättmaskinerna i ProLine-serien är utrustade med desinficeringsprogram som passar för textilier, lakan och madrasser. Alla desinficeringsprogrammen uppfyller de höga krav som ställs inom sjukvården.

Användarvänlig design

Tvättmaskinerna är enkla att hantera. Den logiska panelen gör det mycket enkelt att välja program. Dessutom är tvättmaskinerna enkla att serva. Nästan alla reparationer går att utföra framifrån.

För vårdhem med stor belastning

För vårdhem med stor belastning rekommenderar vi tvättmaskiner ur ProLine-serien. De är driftsäkra och byggda för kontinuerlig drift. Tvättmaskiner som har en kapacitet på 12 kg är perfekta för tvätt av madrasser och kuddar. Tvättmaskiner med kapacitet på 7 kg lämpar sig för textilier, handdukar och lakan. Komplettera med torktumlaren ProLine T 201 E som har en kapacitet på 10 kg.

För det mindre vårdhemmet

För vårdhem med ett mindre tvättbehov rekommenderar vi produkter från StreamLine-serien. De är tysta och effektiva maskiner som kan pelarmonteras för att spara plats. Med en kapacitet på 7 kg passar tvättmaskinen TM 7066 utmärkt för det mindre vårdhemmet. Den har sex olika desinficeringsprogram samt tvättprogram för täcken, kuddar och filtar. Komplettera med torktumlaren T 7156 E, som har en kapacitet på 7,5 kg.

Kontakta Widab

Vi hjälper er hela vägen. Allt från service och reparationer till inköp av ny utrsutning eller renovering av hela tvättstugan.
0500-415400
info@widab.se