Chat with us, powered by LiveChat Köp RM Gastro & REDFOX hos oss - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

RM Gastro

Vi är glada att kunna erbjuda produkter från Tjeckiska RM GASTRO & REDFOX. Ett familjeföretag med lång tradition och erfarenhet av utveckling och produktion av gastronomisk teknik. Design och utveckling av produkter samt produktion sker i Tjeckien och har varit aktiva sedan 1994 när det startade. De två varumärken som produceras och säljs är RM GASTRO och REDFOX. Deras köksutrustning är uppskattade av kockar inom alla typer av köksverksamhet, från snabbmat till pizzerior, barer, kaféer, konditorier, restauranger, hotell, företags- och skolmatsalar, upp till matfabriker.

OBS! Just nu har vi inte några produkter i vår webbutik. Är på jakt efter någon produkt från RM GASTRO eller RED FOX som inte finns med här, vänligen hör av dig!

 


RM GASTRO


Styrkorna hos RM:s avancerade cateringutrustning är: enastående prestanda, avancerad funktionalitet, innovation och modern design. Genom att kombinera alla dessa aspekter till en enda köksutrustning bidrar varumärket RM till ökad effektivitet i professionella kök. RM garanterar en professionell lösning med betoning på tidsbesparing och effektivitet uppnådd genom optimal prestanda, överlägsen hållbarhet, lång livslängd. RM köksutrustning är idealisk för alla medelstora och stora gastroverksamheter, större restauranger, hotellkök, skolmatsalar och fabrikscatering, snabbmatskedjor och andra professionella verksamheter.


REDFOX


REDFOX är en serie professionell restaurangutrustning som ger praktisk och pålitlig köksteknik med högt bruksvärde. De beprövade designlösningarna garanterar utmärkt funktionalitet, hållbarhet och tillförlitlighet till ett pris som kommer att överraska dig positivt. Utrustningen i REDFOX är idealisk för mindre hotell, restauranger, små pizzerior, snabbmatsställen, bistroer och mindre verksamheter

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler