Stäng
Din varukorg

Restaurang & Storkökservice i Skaraborg - Service & Reparationer från vår kontor i Lidköping, Skövde & Hjo

Lång Erfarenhet och Intresse gör oss det ett självklart val när det gäller service, reparationer, installation eller försäljning av restaurangmaskiner, restaurangutrsutning, professionell kyl och frys, diskrum och storkök i Skaraborg. Våra 45 år i branchen har gett oss hög kunskap av vilka maskiner som fungerar och inte fungerar i köket, diskrummet, kyl och frysförvaring och beredningsköket. Vårt mål är att alltid vara lätta att få tag på och vi ska finnas till hands före, under och efter köpet av professionell köksutrustning.

 

MASKIN FÖRSÄLJNING AV RESTAURANGUTRUSTNING OCH STORKÖK

Vi jobbar med marknadens starkaste och ledande tillverkare och eftersom vi är en oberoende partner kan vi alltid ge specialistråd för den bästa lösning för just dig. Vi är mycket stolta över vårt breda sortiment från leverantörer med mycket hög kvalité. För att vi ska ta in en leverantör i vår famn gäller det att kvaliten på produkten är mycket hög, Garanti och eftermarknad med support fungerar utmärkt och att reservdelar lagerförs i Sverige. Importerade maskiner där reservdelar finns i Usa, Kina eller Italien tar lång tid att få till Sverige vilket medöfr driftstopp som vi vill undvika. Därför ligger mestadels av våra leverantörer och fabriker i Sverige, Norden eller Europa. Vi säljer utrustning till café, pizzerior, restaurang, skolkök och nästan alla verksamheter som tillreder eller lagar mat. Några av våra märken är: Wery, Mareno, Rational, Wexiödisk, Stayhot, Diskomat, Patina, Merx Team, Liebherr, Bravilor Bonamat, Dito sama, Zanussi, Gemm, Fribergs, Berkel, Hobart, Porkka, Furhoffs.
 

PROJEKTERING OCH OMBYGGNAD AV STORKÖK

Vi hjälper även er "hela vägen" och projekterar er ombyggnad eller renovering av från kök, diskrum, lager eller restaurang. Vi är certifierade Bas-P (byggherre projektering) och kan därför hålla i hela projekter. Det är enkelt för er som kund, från idé till färdig lösning genom vårt sammarbete med duktiga enteprenörer för vvs, bygg, måleri, ventilation och el.
1. Möte med behovsanalys och önskemål och tankar
2. Vi ritar upp ett förslag med bra flöde och tar fram maskiner anpassade för bästa lösning och ekonomi
3. Offert på hela projekteringen (inkl vvs, bygg, måleri, ventilation och el)
4. Datum och tidsplan tas fram.
5. Färdigt restaurangkök eller diskrum klart för invigning.


TRYGG OCH SÄKER INSTALLATION AV KÖKSUTRUSTNING

Vi installerar över hela Skaraborg med tre servicekontor som ligger i Lidköping, Skövde och Hjo. Rätt installerade maskiner borgar för lång drift och ekonomi. Vår långa erfarenhet, en trygg partner för installation av era maskiner.


REPARATION OCH SERVICE AV RESTAURANGMASKINER

Vi utför reparation, service och lagar alla märken och maskiner för professionellt användande. Våra specialliserade tekniker med minst 15 års erfarnhet vet hur viktig utrustningen är för dig och är snabbt på plats med välsorterade servicebilar. Maskiner som används i restaurangköket eller diskrummet går tufft och behöver som din privata personbil service att att prestera bäst och minska onördigt slitate. Att vi även kan reparera det vi säljer gör det enkelt för dig som kund, en kontakt som fixar allt.
 

RESERVDELAR TILL STORKÖK OCH RESTURANGMASKINER - ALLA MÄRKEN

Vi kan även tillhandhålla reservdelar. tillbehör och förbrukningsmaterial till nästan alla märken / fabrikat på marknaden. Några av dom tillverkare vi jobbar mest med är; Wery, Mareno, Rational, Wexiödisk, Stayhot, Diskomat, Patina, Merx Team, Liebherr, Bravilor Bonamat, Dito sama, Zanussi, Gemm, Fribergs, Berkel, Hobart, Porkka, Furhoffs, Exxent, Zumex, Zantia, Pizzamaster, Pacojet, Carpigiani, Taylor, Bras, Lavezzini, Venix, edesa, Electrolux.


SMARTA VAL FÖR ENERGI OCH MILJÖ

Det finns ett enormt utbud på marknaden. Att välja rätt är svårt, men vi vet vad som funkar och inte funkar. I många fall kan energiförbrukningen två liknande maskiner vara av enorm skillnad. Vi har sett tester på kylskåp och frysar där den ena maskinen förbrukar 1/6 av vad den andra gör eller lösningar med diskmaskiner som förbrukar enormt mycket varmvatten och energi, oftast har man en pay-off tid på 1-3 år för att välja en lite dyrare maskin vid inköpstillfället men som sedan är mycket effektivare och spar energi och pengar. Man får oftast även en helt annan kvalite på produkt och komponenter. Dom senaste åren har det hänt mycket på marknaden och utbudet av energisnåla maskiner för tillagning av mat o restaurangköket eller diskning av disken i diskrummet.


UTRUSTING FÖR PROFESSIONELLT BRUK

Vi hjälper er hela vägen när det gäller professionell köksutrustning, köksmaskiner, diskmaskiner och tillbhör. Våra maskiner tål riktigt tuffa tag och är anpassade för din verksamhet. Våra områden är:
- Café och fik
- Restaurang och köksmaskiner
- Storkök och Skolkök
- Kyl och frysutrustning
- Diskmaskiner för diskrum eller vård och omsorg
- Fastfood
- Glass, Sorbet och mjukglassmaskiner