Chat with us, powered by LiveChat Värmelampa Compact - 27001-B SVART (med hiss)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Stayhot

Värmelampa Compact - 27001-B SVART (med hiss)

Varmhållning med värmelampor skapar intryck Stayhot utvecklar, tillverkar och säljer Sveriges finaste och mest pålitliga varmhållningsprodukter för restauranger, hotell och café.

Artikelnr 198-27001-B
 
Exkl. moms:
4 120 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Varmhållning med värmelampor skapar intryck

Stayhot utvecklar, tillverkar och säljer Sveriges finaste och mest pålitliga varmhållningsprodukter för restauranger, hotell och café. Med över 30 års erfarenhet av branschen och tillverkning i Sverige är detta en produkt med kvalitet, rätt funktion och bra pris. Om du någon gång ätit mat ute på någon av landets krogar är chansen stor att du funnit Stayhots värmelampor hängandes vid servering för varmhållning av mat. Funktionella, eleganta och kvalitativa värmelampor som håller måttet för kökets hårda tag.

Stayhot Värmelampa Compact med Hiss

En snygg värmelampa med hissfunktion tillverkad i stål. Levereras sker komplett med värmekällan, en 250 watt IR lampa i stänksäkert hårdglas med vitt sken. Värmelampan är utrustad med hissfunktion som går att justera mellan min 850mm till max 2000mm.
Den har även en on/off brytare som sitter monterad i chassit och gör det enkelt att sätta på och stänga av lampan. Vi rekommenderar att ha värmelampans underkant ca 30-40cm ovanför maten.

 

 

Svensktillverkad kvalité värmelampa från Stayhot. Silver design med hissfunktion med justering mellan min 850mm till max 2000mm. Med on/off brytare på chassit. Värmekällan är av stänksäkert hårdglas på 250 watt.