Chat with us, powered by LiveChat Värmelampa Classic - 1250 ALUMINIUM
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Stayhot

Värmelampa Classic - 1250 ALUMINIUM

Svensktillverkad värmelampa från Stayhot med hög kvalité. Aluminium design för montering i kabeln som har dragavlastare, för fast montering i tak eller tex hylla utan hiss. Värmekällan är av stänksäkert hårdglas på 250 watt. Levereras med anslutningskabel.

Artikelnr 198-1250-A
 
Exkl. moms:
3 140 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Varmhållning av mat med värmelampa skapar intryck


Stayhot utvecklar, tillverkar och säljer Sveriges finaste och mest pålitliga varmhållningsprodukter. Med över 30 års erfarenhet av branschen och tillverkning i Sverige är detta en produkt med kvalitet, rätt funktion och bra pris.
Om du någon gång ätit mat ute på någon av landets krogar är chansen stor att du funnit Stayhots värmelampor hängandes vid serveringen. Funktionella, eleganta och kvalitativa värmelampor som håller måttet för kökets hårda tag.

Stayhot Classic 1250 i Aluminium


En snygg värmelampa med rätt pris. Storsäljare som tillverkas i anodiserad aluminum. Levereras med 2 meter kabel och dragavlastare, komplett med värmekällan, en 250 watt IR lampa i stänksäkert hårdglas med vitt sken och anslutningskabel. För fast installation i tex. tak, hylla eller liknande (utan hissfunktion). Vi rekommenderar att ha värmelampans underkant ca 30-40cm ovanför maten.

Produktinformation


Färg Aluminium

Diameter 180mm

Höjd 220mm

Anslutning 230Volt

Effekt 250 watt