Chat with us, powered by LiveChat Värmelampa Classic - 1230 KOPPAR
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Stayhot

Värmelampa Classic - 1230 KOPPAR

Svensktillverkad kvalité värmelampa från Stayhot. Koppar design för fast montering i tak eller tex hylla. Värmekällan är av stänksäkert hårdglas på 250 watt. Levereras med anslutningskabel.

Artikelnr 198-L5966/1230-K
 
Exkl. moms:
1 480 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Varmhållning av mat med värmelampa som skapar intryck

Stayhot utvecklar, tillverkar och säljer Sveriges finaste och mest pålitliga varmhållningsprodukter. Med över 30 års erfarenhet av branchen och tillverkning i Sverige är detta en produkt med kvalitet, rätt funktion och bra pris.
Om du någon gång ätit mat ute på någon av landets krogar är chansen stor att du funnit stayhots värmelampor hängandes vid servering för varmhållning av mat. Funktionella, eleganta och kvalitativa värmelampor som håller måttet för kökets hårda tag.

Stayhot Classic 1230 i Koppar

En snygg värmelampa med rätt pris. Storsäljare som tillverkas i anodiserad aluminium med koppar design. Med gängstång och låsmutter för fast installation direkt i tex en underhylla. Levereras komplett med värmekällan, en 250 watt IR lampa i stänksäkert hårdglas med vitt sken och anslutningskabel. För fast installation i tex. tak, hylla eller liknande (utan hissfunktion). Vi rekommenderar att ha värmelampans underkant ca 30-40cm ovanför maten.

Produktinformation 1230-K

Färg: Koppar
Diameter: 180mm
Höjd: 220mm
Anslutning: 230 Volt
Effekt: 250 Watt

"